Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Κατάμεστο αναμένεται το Πανθεσσαλικό για τον αγώνα Ελλάδα-Κύπρος

Η Εθνική Ελλάδος βρίσκεται στον Βόλο και προετοιμάζεται στο πλαίσιο των αναμετρήσεων του Nations League με την Κύπρο, την Πέμπτη (9/6, 21:45, Alpha, Novasports Prime) και το Κόσοβο, την προσεχή Κυριακή.

Η Εθνική ομάδα κάνει προπονήσεις στο γήπεδο της Πορταριάς, ώστε να είναι πανέτοιμη για τις δύο κρίσιμες αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με στόχο την κατάκτηση των έξι βαθμών.

Ειδικά στην αναμέτρηση Ελλάδας-Κύπρου η Εθνική ομάδα αναμένεται να έχει την υποστήριξη περίπου 20.000 φιλάθλων που θα κατακλύσουν το Πανθεσσαλικό, αφού ήδη ως χθες είχαν πωληθεί περισσότερα από 15.000 εισιτήρια.

Χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκουστάβο Πογέτ αλλά και ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, Τάσος Μπακασέτας, απηύθυναν προσκλητήριο στον κόσμο του Βόλου να στηρίξει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος σε δηλώσεις του είπε ότι η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελλάδα και την Βόρεια Ιρλανδία, που είναι προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβριο, θα διεξαχθεί πιθανότατα στο Πανθεσσαλικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τις δύο κρίσιμες αναμετρήσεις, η ΕΠΟ σε συνεργασία με την ΕΠΣ Θεσσαλίας διοργανώνουν το προσεχές Σάββατο από τις 11 το πρωί ως τις 2 μετά το μεσημέρι ποδοσφαιρικό φεστιβάλ, που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ελεύθερο παιχνίδι σε γήπεδο μικρών διαστάσεων κι εντάσσεται στο πρόγραμμα Hello Football Friend, το οποίο ως στόχο έχει την εκπαίδευση της νέας γενιάς αθλητών και φιλάθλων.

Στο φεστιβάλ, που θα διεξαχθεί στην παραλία του Βόλου, θα δώσουν το παρών οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος και φυσικά ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γκουστάβο Πογέτ.

zougla.gr

Shares