Κυριακή , 27 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Κατακραυγή στην Γαλλία: Λαθρομετανάστης στο σκαμνί για σεξουαλικά εγκλήματα εναντίον 5χρονου κοριτσιού….

Κατακραυγή στην Γαλλία: Λαθρομετανάστης  στο σκαμνί για σεξουαλικά εγκλήματα εναντίον 5χρονου κοριτσιού....

Ένας ενήλικος λαθρομετανάστης αντιμετωπίζει μια ποινή φυλάκισης δύο ετών για φερόμενη προσβολή ενός πεντάχρονου κοριτσιού στο κρεβάτι του και σεξουαλική κακομεταχείριση.

Το περιστατικό λέγεται ότι συνέβη τον Απρίλιο του 2018 σε ένα διαμέρισμα που το πεντάχρονο κορίτσι και η μητέρα της μοιράζονταν με τρεις άλλους λαθρομετανάστες δύο Αφγανούς και έναν Σουδανό υπήκοο, στην κοινότητα Avranches στη Νορμανδία, αναφέρει η γαλλική εφημερίδα La Manche Libre.

Η μητέρα του παιδιού, που συνήθως κοιμόταν στο πάτωμα του διαμερίσματος με την κόρη της, ξύπνησε στις 4 π.μ. περίπου, όταν άκουσε τη φωνή του Αφγανού συγκατοίκου της και συνειδητοποίησε ότι η 5χρονη κόρη της βρισκόταν στο ίδιο κρεβάτι με αυτόν.

Το 5χρονο κορίτσι είπε τότε στη μητέρα της ότι ο άνδρας είχε προσπαθήσει να έρθει σε επαφή μαζί της με τα γεννητικά όργανα του. Στη συνέχεια, η μητέρα ανέφερε το περιστατικό σε γείτονες οι οποίοι επικοινώνησαν στη συνέχεια με την αστυνομία. Λίγο μετά, ο δράστης συνελήφθη.

Όταν η αστυνομία πήρε κατάθεση από το θύμα, τους είπε ότι ο Αφγανός έβαλε το χέρι του κάτω από το εσώρουχό της πριν της ζητήσει να τον αγγίξει. Ο εναγόμενος αρνείται τις αξιώσεις, επιμένοντας ότι το 5χρονο κορίτσι ήταν εκείνο που ξεκίνησε σεξουαλική επαφή μαζί του.

Η δικαστική κρίση της υπόθεσης θα λάβει χώρα αύριο 27 Νοεμβρίου.

 

pentapostagma

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares