Παρασκευή , 24 Μαΐου 2024
Τελευταία Νέα

Κατακεραυνώνει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ ο Κυριάκος Βελόπουλος: Κανείς τους δεν ζήτησε να παραιτηθεί η κυβέρνηση

Βελόπουλος

Βελόπουλος: “ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΧΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ” είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, ενώ υπενθύμισε ότι πρόκειται για ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ!!!

Κατά μέτωπο επίθεση από τον Προέδρο της Ελληνικής Λύσης κατά της πολιτικής υποκρισίας και της σκανδαλώδους ατιμωρησίας των υπευθύνων, εξαπέλυσε στο κεντρικό δελτίο του ΚΟΝΤΡΑ με τον Γιώργο Μελιγγώνη.

Είναι συνενοχοι ολοι τους ΠΑΣΟΚ-ΝΔ -ΣΥΡΙΖΑ για το έγκλημα στα Τέμπη -Κυριάκος Βελόπουλος στο OPT TV

Αξιοσημείωτο, όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, είναι το γεγονός ότι Σύριζα και ΠΑΣΟΚ διατηρούν μία στάση αρκετά χαμηλών τόνων αναλογικά με το ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ!!!

ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ κινούνται στο ίδιο πλαίσιο για τα μείζονα ζητήματα, τα οποία βυσσοδομούν σε βάρος των Ελλήνων και έχουν προκαλέσει ανήκεστο βλάβη στη πατρίδα μας, αναφέροντας συγκεκριμένες υποθέσεις ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Σε κάποιο σημείο μάλιστα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατήγγειλε ότι κανείς από την αξιωματική αντιπολίτευση και την ελάσσονα δεν μιλούν για παραίτηση, υποδεικνύοντας τους ήπιους τόνους που τους διακατέχουν ενώ μέσα σε μια τετραετία η κυβέρνηση έχει διαπράξει τεράστιες πολιτικές αστοχίες με αντίκτυπο μεγάλες απώλειες (υλικές και ανθρώπινες).

 

Shares