Δευτέρα , 28 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Καταδρομική επίθεση στον Έβρο: Πυροβολισμοί και ρίψεις μολότοφ από τους λαθρομετανάστες- Επιχειρούν να ρίξουν το φράχτη….

Καταδρομική επίθεση στον Έβρο: Πυροβολισμοί και ρίψεις μολότοφ από τους λαθρομετανάστες- Επιχειρούν να ρίξουν το φράχτη....

Έχουν ανάψει πολλές φωτιές από την πλευρά της Τουρκίας κατά μήκος του φράχτη.


Πυροβολισμοί ακούγονται στις Καστανιές, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη νέα καταδρομική επιχείρηση των παραστρατιωτικών του Ερντογάν που καθοδηγούν τους μετανάστες για τη διάρρηξη του φράχτη. Οι ελληνικές δυνάμεις αμύνονται, καθώς δέχονται ρίψεις μολότοφ, ξύλων και πετρών από την τουρκική πλευρά.

Επίθεση με μολότοφ πραγματοποίησαν οι ισλαμιστές “μετανάστες” της Τουρκίας οι οποίοι προσπαθούν να ρίξουν το φράχτη του Έβρου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες χρησιμοποιούσαν πέτρες, ξύλα, ακόμη και μολότωφ τις οποίες έριξαν εναντίον των ελληνικών αστυνομικών και στρατιωτικών δυνάμεων που προστατεύουν τα σύνορα. Παράλληλα έχουν ανάψει και πολλές φωτιές από την πλευρά της Τουρκίας, αναφέρει τοπικό ΜΜΕ.

Οι καταδρομικές επιθέσεις σημειώνονται από το απόγευμα της Τετάρτης στις Καστανιές και στην ευρύτερη περιοχή των χερσαίων συνόρων με την Τουρκία. Ομάδες μεταναστών, ο συνολικός αριθμός των οποίων ίσως και να ξεπερνάει τα 300 άτομα, πλησιάζουν το φράχτη με τις ελληνικές αρχές να κρατούν θέση άμυνας, ενώ ακούγονται και σποραδικοί πυροβολισμοί.

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι δυνάμεις ασφαλείας που έχουν παραταχθεί στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας. στον Έβρο, καθώς μετανάστες και πρόσφυγες παραμένουν συγκεντρωμένοι στην τουρκική πλευρά.

“Πρόσφυγες και μετανάστες” έχουν στήσει φωτιές και επιχειρούν να ρίξουν το φράχτη, ενώ οι ελληνικές αρχές προχωρούν σε εκτεταμένη χρήση χημικών, ώστε να τους εμποδίσουν την είσοδο στα ελληνικά εδάφη.

Νωρίτερα σήμερα δύο τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη παρενόχλησαν ελληνικό ελικόπτερο που πραγματοποιούσε περιπολία στα σύνορα στην περιοχή του Πυθίου.

 

Δείτε το βίντεο:

 

ΠΗΓΗ

πΗΓΗ ΒΊΝΤΕΟ: GRtimes.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares