Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Καταδικάστηκε σε 100 χρόνια φυλάκισης για εγκλήματα ερωτικής φύσεως – Δεν θα πιστεύετε τι έκανε

Διαβάστε παρακάτω

Μία φρικιαστική υπόθεση αναβιώνει στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στην πολιτεία της Λουιζιάνα, καθώς άνδρας που εμπλεκόταν σε σωρεία σεξουαλικών εγκλημάτων κατά ανηλίκων καταδικάστηκε σε 100 χρόνια κάθειρξη.

Στη φυλακή θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του ένας βοηθός σερίφη στη Λουιζιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (ΗΠΑ) ο οποίος καταδικάστηκε για σοβαρά, σεξουαλικά εγκλήματα.

Ειδικότερα, ο 46χρονος Ντένις Πέρκινς από τη Λουιζιάνα καταδικάστηκε σε 100 χρόνια κάθειρξη και «ακολουθεί» στην ουσία στη φυλακή τη σύζυγό του, τη 37χρονη Σύνθια, η οποία καταδικάστηκε σε 41 χρόνια φυλάκισης τον Φεβρουάριο αντίστοιχα, επειδή δήλωσε ένοχη για τον ρόλο της στα εγκλήματα του συζύγου της.

Το ζευγάρι είχε «βρώμικο» ιστορικό σε ό,τι αφορά στα σεξουαλικά εγκλήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας των ανηλίκων.

Πέρα από το γεγονός ότι εμπλέκεται στην παραγωγή παιδικής πορνογραφίας, ο 46χρονος Ντένις Πέρκινς φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής Mirror, να εκσπερμάτωσε σε τούρτα, που είχε φτιάξει η σύζυγός του για τους μαθητές της στο σχολείο στο οποίο δίδασκε.

Ο Πέρκινς, στον οποίο υπεβλήθη η τεράστια ποινή κατηγορήθηκε, μεταξύ άλλων, για έναν βιασμό δευτέρου βαθμού, για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού, για ηδονοβλεψία, για παραγωγή παιδικής πορνογραφίας με παιδιά κάτω των 13 ετών, καθώς και για ναρκωτικά.

Ο Πέρκινς και η σύζυγός του συνελήφθησαν για πρώτη φορά το 2019, όταν οι αρχές βρήκαν μια φωτογραφία του ζευγαριού γυμνό με ένα παιδί, μετά από πληροφορία που έλαβαν από το Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Εκμεταλλευόμενα Παιδιά.

Μετά τη σύλληψη, ο Πέρκινς απολύθηκε από τη δουλειά του και η Σύνθια παραιτήθηκε από το σχολείο, στο οποίο εργαζόταν ως δασκάλα. Η Σύνθια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου λίγο μετά τη σύλληψη, ισχυριζόμενη ότι ο σύζυγός της τή χειραγώγησε ώστε να διαπράξει τα συγκεκριμένα φρικιαστικά εγκλήματα.

Το αντίκτυπο των εγκλημάτων του «διαβολικού ζεύγους» ήταν εμφανές πέρα από τα παιδιά και στους γονείς τους, όπου και κατά τη διάρκεια της δίκης, ο πατέρας ενός εκ των παιδιών που έφαγαν τα cupcakes που είχε φτιάξει η Σύνθια, φέρεται να έπεσε σε βαθιά κατάθλιψη και να μην μπορούσε να βρει δουλειά στη συνέχεια.

Μάλιστα, σε άλλη μήνυση αναφέρθηκε ότι ένα παιδί και ένας γονέας υπέφεραν με την ψυχική τους υγεία και δεν μπορούσαν να κοιμηθούν.

Σε άλλη μήνυση που κατατέθηκε τον περασμένο Μάιο, οι γονείς μιας μαθήτριας ισχυρίστηκαν ότι η Σύνθια έδειχνε στο παιδί τους ακατάλληλες εικόνες και ότι επίσης τη φωτογράφιζε και τη βιντεοσκοπούσε.

Μάλιστα, και στις τέσσερις αγωγές που κατατέθηκαν εναντίον τους, συμπεριλαμβάνεται και το σχολικό συμβούλιο του σχολείου για αμέλεια.

Την ώρα της καταδίκης της Σύνθια, ο γενικός εισαγγελέας της Λουιζιάνα Τζεφ Λάντρι δήλωσε: «Σήμερα, η Σύνθια Πέρκινς παραδέχτηκε τα εγκλήματά της και δήλωσε ένοχη στο δικαστήριο.

Όχι, μόνο παραιτήθηκε από κάθε δικαίωμα έφεσης και προσπάθησε να αποφύγει την καταδίκη, αλλά και απέφυγε να θίξει κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης δίκης τα φρικτά εγκλήματα στα οποία ενεπλάκη με τον σύζυγό της, προκειμένου να προστατεύσει τα θύματα που ήταν παρόντα».

Η Σύνθια, προκειμένου να καταδικαστεί έπρπεε, σύμφωνα με τις αρχές να συμφωνήσει σε ορισμένα γεγονότα της υπόθεσης, όπως το ότι βοήθησε τον σύζυγό της στη σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο, τον βοήθησε να κινηματογραφήσει έναν ανήλικο ενώ έκανε μπάνιο και ότι έβαλε το σπέρμα του σε επιδόρπια πριν τα δώσει σε παιδιά του σχολείου, όπου δίδασκε.

Πριν από την καταδίκη της ζήτησε εκτενώς συγγνώμη από τα θύματα, τους φίλους και την οικογένειά της.

«Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη από τα τρία μου παιδιά. Δεν έχω μιλήσει μαζί τους εδώ και τρία χρόνια. Τα αγαπώ και μου λείπουν και ζητώ συγγνώμη», είπε χαρακτηριστικά.

pronews.gr

Shares