Πέμπτη , 30 Μαρτίου 2023
Τελευταία Νέα

Καταδικάστηκε 45χρονος babysitter που κακοποιούσε παιδιά

Αδιανόητη βαρβαρότητα στη Γερμανία με άντρα «babysitter» που καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών


Ένας 45χρονος Γερμανός που υποδυόταν τον φροντιστή παιδιών στο Διαδίκτυο καταδικάστηκε με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης με θύματα 13 παιδιά, το μικρότερο ενός μηνός. Το περιφερειακό δικαστήριο της Κολωνίας επέβαλε κάθειρξη 14 ετών και 6 μηνών, περίπου τη μεγίστη των ποινών, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ενώ θα ισχύουν περιοριστικοί όροι εφ’ όρου ζωής.

 

Οι αστυνομικοί είπαν ότι ο 45χρονος εγκληματίας κατά «βρεφών, παιδιών και εφήβων, μοιράστηκε βίντεο και εικόνες ασύλληπτης βαρβαρότητας στο διαδίκτυο».

Η υπόθεση που σόκαρε ακόμη και έμπειρους αστυνομικούς για την «αδιανόητη βαρβαρότητα» χρονολογείται από τις 6 Δεκεμβρίου του 2022. Οι εισαγγελείς είχαν κατηγορήσει τον 45χρονο για περισσότερες από 120 υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος 13 παιδιών μεταξύ 2005 και 2019.

Για τεράστιο υλικό ενοχοποιητικών στοιχείων έκαναν λόγο οι αστυνομικοί κατά την έφοδο στο σπίτι όπου έμενε με τη σύζυγό του, στην πόλη Wermelskirchen, στα τέλη του 2021.

Την ίδια ώρα, τέσσερις ακόμη Γερμανοί καταδικάστηκαν στη Φρανκφούρτη για τη συμμετοχή τους σε διαδικτυακή πλατφόρμα γνωστή ως «Boystown», η οποία χρησιμοποιήθηκε για τη διάδοση εικόνων σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Πηγή: pentapostagma.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares