Σάββατο , 1 Απριλίου 2023
Τελευταία Νέα

Καρολίνα: «Έλεγα στον Μάριο να το μάθει ο Bo όσο πιο γρήγορα γίνεται. Τι θα κάνει; Θα με σκοτώσει;»

Η Καρολίνα Καλύβα, μόλις λίγα λεπτά μετά την άφιξή της στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, μίλησε στην εκπομπή Γεια σου για όσα έχουν συμβεί.

«Στεναχωρήθηκα που έφυγα, γιατί άφησα πίσω μου ανθρώπους που αγαπώ. Πρώτα απ’ όλους πήρα τηλέφωνο τη Σοφιάνα… Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Η ψήφος εναντίον μου δεν ήταν δίκαιη, γιατί δεν ήταν αγωνιστική αλλά ο κόσμος ψηφίζει τη στιγμή» είπε αρχικά η Καρολίνα ενώ συνέχισε μιλώντας για τον Μπο: «Όταν βλέπεις μια αγάπη να ανθίζει, να φτιάχνεται, να δημιουργείται, κάποιοι δεν το αγκαλιάζουν και δεν το θέλουν, γιατί μπορεί να είναι και απειλή. Το μόνο μου μέλημα και το έλεγα και στον Μάριο, είναι να το μάθει όσο πιο γρήγορα γίνεται ο Μπο. Όταν κάνεις κάτι που είναι αληθινό και από μέσα σου, είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις το καθετί».

Στην ερώτηση για το αν θα επιδιώξει να επικοινωνήσει με τον Μπο με τον οποίο ήταν ήδη ζευγάρι έναν μήνα πριν μπει στο παιχνίδι, η Καρολίνα είπε: «Εννοείται ότι θα μιλήσουμε. Τι; Θα με σκοτώσει; Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα, ο χρόνος τα δείχνει όλα».

Σε ό,τι αφορά τον αποχωρισμό της από τον Μάριο Πρίαμο λίγο πριν αποχαιρετήσει για πάντα το Survivor All Star, η Καρολίνα αποκάλυψε: «Στην αποχώρησή μου ο Μάριος ήταν πάρα πολύ διακριτικός, είχε μεγάλη ψυχραιμία. Δεν θα σου πω αν μου έδωσε κάτι φεύγοντας αλλά… εσύ τι νομίζεις; Ότι μείναμε έτσι απλά στην τυπικούρα; Χαιρετηθήκαμε και πριν το Συμβούλιο, είπαμε κάποια πράγματα πριν βγω».

Τέλος, σε ό,τι αφορά την Ελευθερία Ελευθερίου και τη φημολογούμενη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο, η Καρολίνα σχολίασε: «Δεν είχα ιδέα και δεν με αφορά κιόλας. Είναι κάτι που, αν υφίσταται, ανήκε στο παρελθόν του. Όλα συμβαίνουν στη ζωή, είναι κάτι που συμβαίνει και δεν το κάνω ως αντίποινα».

 

gossip-tv.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares