Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Καρέ – καρέ το κεφαλοκλείδωμα σε βουλευτή!!!-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ένας άλλος βουλευτής του κάνει επί της ουσίας… κεφαλοκλείδωμα κλείνοντας παράλληλα και το στόμα του.

Το απόλυτο χάος επικράτησε τις τελευταίες ημέρες στην Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, μέχρι να καταφέρει να εκλεγεί πρόεδρος ο Κέβιν Μακάρθι, στην 15η τελικά ψηφοφορία.

Ο λόγος της χαοτικής κατάστασης, που όμοιά της δεν είχε υπάρξει εδώ και 160 χρόνια, ήταν μια ομάδα Ρεπουμπλικανών βουλευτών, πιστών του Τραμπ, οι οποίοι μπλόκαραν την εκλογή του επίσης Ρεπουμπλικανού Κέβιν Μακάρθι στην προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ.

Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατούσε είναι πως σε μια στιγμή ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής από την Αλαμπάμα, Μάικ Ρότζερς, κινήθηκε απειλητικά προς τον βουλευτή της Φλόριντα Ματ Γκετζ, θεωρώντας πως με αθέμιτο τρόπο προσπαθεί να επιτρέψει την εκλογή του Μακάρθι.

Τότε ένας άλλος βουλευτής του κάνει επί της ουσίας… κεφαλοκλείδωμα κλείνοντας παράλληλα και το στόμα του.

Τότε ένας άλλος βουλευτής του κάνει επί της ουσίας… κεφαλοκλείδωμα κλείνοντας παράλληλα και το στόμα του.

Ο Μάικ Ρότζερς είναι από τους «πιστούς» βουλευτές του Τραμπ, ενώ ο Γκετζ είναι μεν τραμπικός, ωστόσο στις τελευταίες ψηφοφορίες άλλαξε τις ψήφους του από «κατά» σε «παρών» προκειμένου να αφήσει τον Μακάρθι να εκλεγεί. Κάποιοι πιστεύουν πως εάν δεν είχε γίνει το κεφαλοκλείδωμα στον Ρότζερς θα είχε γρονθοκοπήσει τον Γκετζ.

Δείτε το πρωτοφανές περιστατικό

newsit.gr

Shares