Σάββατο , 24 Αύγουστος 2019
Τελευταία Νέα

Καρδινάλιος «ΑΔΕΙΑΖΕΙ» τον Πάπα Φραγκίσκο! «Η ΕΙΣΒΟΛΗ μεταναστών στη Δύση θα οδηγήσει σε ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ – Κάποιοι προωθούν μια ΨΕΥΔΗ ερμηνεία των γραφών»…

Ο Robert Sarah, ένας Αφρικανός καρδινάλιος επικεφαλής του γραφείου του Βατικανού που συχνά θεωρείται ο πιθανότερος διάδοχος του Πάπα Φραγκίσκου έκανε μια σημαντική δήλωση, σίγουρα αντίθετη στις απόψεις του σημερινού Πάπα.

Όσοι επιδιώκουν να χρησιμοποιήσουν τη Βίβλο για να προωθήσουν τη μετανάστευση πιέζουν μια «ψευδή» ερμηνεία των γραφών, είπε ο Sarah σε συνέντευξή του στο γαλλικό περιοδικό Valeurs Actuelles.

Επίσης, χαρακτήρισε τη μαζική μετανάστευση μια «νέα μορφή δουλείας». Ο καρδινάλιος έχει κάνει συχνά προκαλέσει αντιδράσεις με τις συντηρητικές του θέσεις σχετικά με το Ισλάμ, τη μετανάστευση και άλλα θέματα.

Για την Ευρώπη, ο Sarah είπε ότι η Εκκλησία δεν πρέπει να συνεργαστεί με την αυξανόμενη αποδοχή μεταναστών από τους πολιτικούς. «Όλοι οι μετανάστες που φτάνουν στην Ευρώπη είναι φτωχοί, χωρίς εργασία, χωρίς αξιοπρέπεια … Αυτό θέλει η Εκκλησία;» ρώτησε.

«Η Εκκλησία δεν μπορεί να συνεργαστεί με αυτή τη νέα μορφή δουλείας που έχει οδηγήσει η μαζική μετανάστευση. Αν η Δύση συνεχίσει με αυτόν τον θανατηφόρο τρόπο, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος, λόγω της έλλειψης γεννήσεων, να εξαφανιστεί, να δεχτεί εισβολή από αλλοδαπούς, ακριβώς όπως η Ρώμη έπεσε από βαρβάρους».

«Η χώρα μου είναι κυρίως μουσουλμανική. Νομίζω ότι ξέρω για ποια πραγματικότητα μιλάω», κατέληξε.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares