Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Καραγκούνιας – «Ηλιοθεραπεία, μποτέ και τίποτα άλλο»

Σφαγή στην μπλε καλύβα του Survivor All Star!

Στον απόηχο του τελευταίου συμβουλίου στο Survivor All Star, από το οποίο και αποχώρησε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, κινήθηκαν οι Διάσημοι και οι Μαχητές στο νέο επεισλοδιο του ριάλιτι επιβίωσης που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Ο Τάκης Καραγούνιας θέλησε, ωστόσο, να εκθέσει ορισμένα πράγματα που συμβαίνουν στην μπλε καλύβα.

Για αυτό και δεν δίστασε να εκθέσει ,ενώπιων όλων των συμπαικτών του, τον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπόγδανο για την απουσία συμμετοχής στις περισσότερες δουλειές στην καλύβα. «Σε κάποια φάση είδα τον Ηλία Μπόγδανο και τον Ηλία Γκότση να είναι αρκετά απομακρυσμένοι, κάτω από έναν φοίνικα και να μιλάνε. Κάτι που δεν με πειράζει μιας και άλλωστε το συνηθίζουν. Αλλά αυτό που με πείραξε είναι πως πρέπει να γίνουν κάποιες δουλειές και είναι απόντες. Δεν είναι δυνατόν να ερχόμαστε εδώ και να κάνουμε ηλιοθεραπεία, μποτέ, να τριβόμαστε και να μην κάνουμε τίποτα άλλο! Αν πρέπει να παρεξηγηθώ, ας παρεξηγηθώ. Εγώ όμως το καταθέτω γιατί αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να μοιράζονται οι δουλειές».

«Και ο Τάκης τον χαβά του! Ότι θυμάται, χαίρεται! Τα έχουμε φτιάξει όλα μαζί παρέα, μέσα και αυτός και περιμένει στην γωνία τη στιγμή που εγώ θα έχω πάει κάτω, θα φέρει δυο ξύλα και θα πει «που είναι ο Ηλίας να βοηθήσει;». Έτσι τα είπαμε;» τόνισε, εμφανώς ενοχλημένος, ο Ηλίας Μπόγδανος στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Και να πω πως το έλεγε για κάποιον άλλον, αλλά για εμάς; Που είμαστε πάντα παρέα όλοι μαζί και τα χτίζουμε μαζί;».

«Εμένα δεν μου αρέσει να λέγεται κάτι όταν λείπω. Μου αρέσει, όποιος θέλει να μου πει κάτι, να μου το πει μπροστά μου. Φυσικά μόλις τελείωσε και το σκηνικό με τις κάμερες, ο Τάκης με έπιασε και μου είπε πως «δεν το εννοούσα έτσι, προφανώς και συνέχεια βοηθάς». Είναι αυτό που έχω ξαναπεί. Είναι δυο διαφορετικές σκέψεις, δυο διαφορετικές πράξεις μπροστά και πίσω από τις κάμερες» τόνισε, με τη σειρά του, ο Ηλίας Γκότσης στην κάμερα του Survivor All Star.

 

zappit.gr

Shares