Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Καραμπόλα αυτοκινήτων σε αυτοκινητόδρομο με τραυματίες

Χάος επικράτησε σε αυτοκινητόδρομο του Γουινσκόνσιν των ΗΠΑ, ο οποίος μετατράπηκε σε παγοδρόμιο λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης στην περιοχή, με αποτέλεσμα την καραμπόλα 85 αυτοκινήτων και τον τραυματισμό 27 ανθρώπων!

Η καραμπόλα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (27.1.2023, ώρα ΗΠΑ) στον αυτοκινητόδρομο I39 του Γουινσκόνσιν, επειδή η άσφαλτος είχε μετατραπεί σε παγοδρόμιο. Μάλιστα, οι Αρχές χρειάστηκαν τουλάχιστον 9 ώρες για να απομακρύνουν τα αυτοκίνητα και να δοθεί ξανά στην κυκλοφορία το συγκεκριμένο τμήμα.

Όπως αναφέρει το CBS, όλα έγιναν στην κομητεία Ροκ του Γουινσκόνσιν, μεταξύ Τζέινσβιλ και Μπελόιτ. Μια κλινική του Μπελόιτ επιβεβαίωσε στο αμερικανικό μέσο ότι οι τραυματίες είναι 27, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα για την υγεία τους.

«Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με τις τοπικές Αρχές, αλλά γνωρίζουμε ότι δεν θα δεχθούμε άλλους ασθενείς», δήλωσε η εκπρόσωπος της κλινικής, Τάμι Σκαρπέτα, στο CBS. Αξιοσημείωτο είναι ότι μέσα σε λίγες ώρες, η συγκεκριμένη περιοχή του Γουινσκόνσιν είχε 5,5 εκατοστά χιονιού, το οποίο μετατράπηκε σε πάγο από τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο που κάνουν τον γύρο του κόσμου, τα αυτοκίνητα κάνουν πατινάζ ενώ κάποια από αυτά έχουν τυλιχθεί στις φλόγες.

Με πληροφορίες από CBS/newsIT.gr

Shares