Παρασκευή , 23 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΙΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ! Πάνω απο 9.000 άστεγους έχει η Αθήνα, περισσότερους απο 20.000 όλη η Ελλάδα…ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΣΧΟΛΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ…(ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΙΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ! Πάνω απο 9.000 άστεγους έχει η Αθήνα, περισσότερους απο 20.000 όλη η Ελλάδα...ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΣΧΟΛΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ...(ΒΙΝΤΕΟ)

Ούτε λεπτό δεν καταδέχτηκαν να παραμείνουν οι πρόσφυγες στο Πορετσό – «Καλύτερα στη Μόρια»…

Δεν έχουν τέλος το θράσος και οι απαιτήσεις των λαθρομεταναστών οι οποίοι κατά εκατοντάδες καταφθάνουν κάθε μέρα στην Ελλάδα.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες το βίντεο που απαθανατίζει τους λαθρομετανάστες να φωνάζουν «no good,no good» και να αποχωρούν άρον-άρον από το μοναστήρι.

Οι λαθρομετανάστες, που ήταν γυναίκες με παιδιά, έφηβοι και έφηβες από τη Σομαλία, το Σουδάν, το Κονγκό, το Ιράκ και ελάχιστοι από τη Συρία, άρχισαν να αποχωρούν, λίγο μετά την άφιξή τους (μεταφέρθηκαν στους κοινόχρηστους χώρους δομής φιλοξενίας στη Μυρσίνη Ηλείας)

Δεν ήταν όμως σε καμία περιπτωση όλοι Σύριοι, όπως διαβεβαίωσαν οι αρμόδιοι.
Οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι των χωριών Πλατανίτσα και Αγράμπελα, οι οποίοι αντέδρασαν στην απόφαση του μητροπολίτη Ηλείας να φιλοξενηθούν πρόσφυγες στο μοναστήρι, έμειναν έκπληκτοι όταν μέσα σε λίγα λεπτά τους είδαν να βγαίνουν και πάλι έξω και να επιβιβάζονται στα λεωφορεία.

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι οι εγκαταστάσεις του μοναστηριού ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και εξοπλισμένα με καινούργια κρεβάτια και στρώματα.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΙΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ! Πάνω απο 9.000 άστεγους έχει η Αθήνα, περισσότερους απο 20.000 όλη η Ελλάδα...ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΣΧΟΛΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ...(ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε είναι ότι όποιος έχει ανάγκη, πραγματική ανάγκη, δεν διαλέγει,πόσο μάλλον να απαιτεί το μέσο της σωτηρίας του.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares