Τρίτη , 21 Μαρτίου 2023
Τελευταία Νέα

Κάνε ότι κοιμάσαι – Spoilers: Νέος φόνος “παγώνει” τον Νικόλα και την Αστυνομία

Δείτε τη συγκλονιστική συνέχεια της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι» τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023, στις 22:00, στην ΕΡΤ1.

Ο Νικόλας συναντά στην ομάδα ψυχικής υποστήριξης τον Ματθαίο. Αρχικά τον αντιμετωπίζει με καχυποψία, όταν, όμως, γνωρίζονται καλύτερα, ο μυστηριώδης άνδρας θα του προτείνει βοήθεια.

Την ίδια ώρα, ο Μάνος θα ζητήσει τη βοήθεια της Πολέμη, θεωρώντας ότι κι οι δυο τους θα γίνουν στόχος των τοκογλύφων.

Ένας νέος φόνος σοκάρει τον Νικόλα και την Αστυνομία.

Κάνε ότι κοιμάσαι – Επεισόδιο 47ο
Ποιος είναι ο μυστηριώδης σύμμαχος του Νικόλα και γιατί προσπαθεί να του ανοίξει τα μάτια με τη δική του υπόθεση; Ο Νικόλας έχει αρχίσει και σκέφτεται τρόπους για να λύσει μόνος τις εκκρεμότητες που έχει και με τους τοκογλύφους, αλλά και με τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί τους. Τα υπόλοιπα θύματά τους, όμως, φοβούνται και δεν είναι πρόθυμα να μιλήσουν ανοιχτά.

Η Κατερίνα, ο Θοδωρής και η Στέλλα καταθέτουν στην Αστυνομία για τις απειλές του ανθρώπου που έμπλεξε τον συμμαθητή τους.

Ο Ίσσαρης υποπτεύεται ότι ο Νικόλας είχε μάθει κάτι επιπλέον όταν απείλησε τον Μάνο, και προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες από το περιβάλλον του.
Η Βικτόρια δεν πείθεται ακόμη να ζήσουν στο σπίτι του Νικόλα με τη Νάσια και τον Στάθη. Ανησυχεί για το πόσο έχει αλλάξει και προσπαθεί να τον στηρίξει.

Πώς θα απειλήσει τον Ίσσαρη ο Μάνος;

Κάνε ότι κοιμάσαι – Επεισόδιο 48ο
Ο Μάνος αρχίζει και απειλείται από διάφορες περίεργες συμπτώσεις. Στον πανικό του ζητάει τη βοήθεια της Πολέμη, θεωρώντας ότι κι οι δυο τους θα γίνουν στο τέλος στόχος των τοκογλύφων επειδή απέτυχαν να τους καλύψουν. Και ο Νικόλας, όμως, ζητάει τη συνεργασία της Πολέμη. Της εξηγεί το μέγεθος της διαφθοράς που εκπροσωπεί ο Μάνος και τα θύματά του. Αν τον στηρίξει, δεν θα κινδυνεύει ούτε η ίδια για όσα χατίρια δεν τους έκανε.

Η σχέση της Νάσιας με τον Στάθη προχωράει και κάνει τον Χρήστο ακόμα πιο ανταγωνιστικό. Ο Κάσδαγλης θέλει να προστατέψει τους μαθητές του από την υπόθεση των ναρκωτικών που άνοιξε με τη σύλληψη του Γιάννη. Ποιος φόνος θα σοκάρει τον Νικόλα και την Αστυνομία;

Στον ρόλο της Πολέμη, της δικηγόρου του Μηνά η Ντόρα Μακρυγιάννη, στον ρόλο της ανακρίτριας Βάλβη η Ναταλία Τσαλίκη, στον ρόλο του Λημνιού, του προϊαταμένου της Υπηρεσίας Πληροφοριών ο Αλέξανδρος Καλπακίδης και Βασίλης Ρίσβας στον ρόλο του Ματθαίου.

Η σειρά μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 κάθε Δευτέρα, στις 22:00 με διπλό επεισόδιο.

Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά τη μετάδοσή τους στην ΕΡΤ1.

 

newsIT.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares