Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Καναδάς – Βίντεο γροθιά στο στομάχι με αστυνομικούς να συλλαμβάνουν διαδηλωτές κατά των υποχρεωτικοτήτων

Αποκλειστικά πλάνα Καναδικού διαδικτυακού μέσου ενημέρωσης δείχνει από ότι φαίνεται αξιωματικούς του Τριντό να ρίχνουν διαδηλωτές στο έδαφος, να τους μαζεύουν έναν προς έναν και να τους επιτίθενται βίαια και να τους συλλαμβάνουν.

Από την άσκηση της εξουσίας και το προφίλ της διοίκησης αποδεικνύεται το πραγματικό προφίλ του πρωθυπουργού του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, αλλά και για το κόμμα των φιλελευθέρων: Λογοκρισία με τον μανδύα του αντιρατσισμού, έλεγχος του περιεχομένου του διαδικτύου από εγχώριους χρήστες, βίαιη διάλυση του κομβόι της ελευθερίας, που σκοπό είχε να απαιτήσει από το καθεστώς του Τριντό να αποσύρει τις υποχρεωτικότητες του εμβολίου.

Σε μια διαδήλωση λοιπόν, αστυνομικοί έσπευσαν να… δώσουν σκούπα στους διαδηλωτές για να μην τους αφήσουν να διαδώσουν το μήνυμα ότι η υποχρεωτικότητα του εμβολίου βρίσκεται σε αντίθεση με την χάρτα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (charter of rights).

Συγκεκριμένα οι αστυνόμοι, όπως φαίνεται από το βίντεο ντοκουμέντο, τραβούν διαδηλωτές βίαια για να τους ακινητοποιήσουν, τους ρίχνουν στο έδαφος, χτυπώντας το κεφάλι τους στο έδαφος, ενώ σαν το κοπάδι κάθονται πάνω από τα σώματα διαδηλωτών στο έδαφος για να τους βάλουν χειροπέδες καθώς τους πνίγουν. Εικόνες που δεν αρμόζουν σε ένα κράτος που έχει χαρακτηριστεί παλαιότερα ως από τα κορυφαία προοδευτικά και δημοκρατικά κράτη του κόσμου!

 

πηγή: The counter signal

Shares