Τρίτη , 7 Φεβρουαρίου 2023

Καναδάς: 53 τραυματίες από τροχαίο με λεωφορείο

Πάνω από 50 άνθρωποι νοσηλεύονται σε διάφορα νοσοκομεία του δυτικού Καναδά, έπειτα από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ένα λεωφορείο, σε αυτοκινητόδρομο της Βρετανικής Κολομβίας. Τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν προς το παρόν αδιευκρίνιστα, η περιοχή ωστόσο πλήττεται τις τελευταίες ημέρες από σφοδρή χιονοθύελλα.

Συνολικά 53 άνθρωποι έχουν μεταφερθεί σε τρία διαφορετικά νοσοκομεία του δυτικού Καναδά και οι υγειονομικές υπηρεσίες κινητοποίησαν προσωπικό των μονάδων εντατικής θεραπείας. Οι αρχές δεν ήταν ωστόσο σε θέση να παράσχουν περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.

Στο Οντάριο, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών εκτροχιάστηκε το Σάββατο ένα τρένο μεταφοράς εμπορευμάτων, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν όλα τα σημερινά δρομολόγια Τορόντο-Οτάβα και Τορόντο-Μόντρεαλ. Νωρίτερα, η πτώση ενός δέντρου πάνω σε ένα βαγόνι και οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση προκάλεσαν πολύωρες καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τρένων. Πολλοί επιβάτες που ήθελαν να ταξιδέψουν από την Οτάβα προς το Τορόντο αναγκάστηκαν να περιμένουν επί σχεδόν 18 ώρες και κάποιοι αποφάσισαν να φύγουν οδικώς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares