Δευτέρα , 4 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

ΚΑΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ! Η Νέα Δημοκρατία προχωράει σε ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ στην Ημαθία επειδή αποκάλεσαν ΠΡΟΔΟΣΙΑ τη Συμφωνία των Πρεσπών…

Σάλο και εμφύλιο έχει προκαλέσει στη Νέα Δημοκρατία η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας η οποία “αδειάζοντας” τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποκάλεσε προδότες όσους ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η ανακοίνωση αυτή που προκάλεσε την οργή του κ. Μητσοτάκη αναφέρει μεταξύ άλλων: «Σε εσωκομματικά πλαίσια διαφωνούμε στο σημείο αυτό ακόμη και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θεωρούμε προδότες όλους αυτούς που την ψήφισαν ή είχαν τη δυνατότητα να την απορρίψουν και δεν το έπραξαν. Δεν μπορούμε να συμπορευόμαστε μαζί τους, δεν ανήκουν δίπλα μας» ενώ χαρακτήρισαν τη συμφωνία κατάπτυστη, επαίσχυντη και προδοτική.

Η ΟΝΝΕΔ μάλιστα ακύρωσε την καθιερωμένη δημόσια εκδήλωση για την εκκίνηση της νέας χρονιάς και την κοπή της βασιλόπιτας καθώς ανέφερε ότι «Δεν γίνεται να χαριεντιζόμαστε, ούτε να διασκεδάζουμε ως Οργάνωση, την ώρα που κάποιοι ξεπουλάνε τη Μακεδονία».

Αυτή η ανακοίνωση που κάθε Έλληνα θα άγγιζε, όχι μόνο δεν επικροτήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία αλλά ο κ. Μητσοτάκης ετοιμάζεται να προχωρήσει σε διαγραφές και ήδη έχει ζητήσει εξηγήσεις.

Συγκεκριμένα, η ΟΝΝΕΔ απευθυνόμενη στην ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Αναφορικά με την ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας: 

Η ΟΝΝΕΔ έχει τοποθετηθεί ξεκάθαρα σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών, τόσο με δελτία τύπου, όσο και με δημόσιες τοποθετήσεις μελών της Κεντρικής Διοίκησης. Σε όλες αυτές τις ανακοινώσεις γίνεται η δέουσα σκληρή κριτική σε μια κακή και επιζήμια συμφωνία, χωρίς όμως εκφράσεις οι οποίες δεν ανήκουν στο λεξιλόγιο της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ.

Η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας είναι εκτός του ύφους της παράταξης. Ως εκ τούτου, έχουν κινηθεί οι διαδικασίες ώστε μέχρι αύριο οι συντάκτες της θα έχουν λάβει κλήση να δώσουν εξηγήσεις στα αρμόδια όργανα».

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες ο κ. Μητσοτάκης απολογήθηκε για τη στάση του στον Economist ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θεωρεί προδότη όποιον ψήφισε τη Συμφωνία των Πρεσπών:

Δήλωση Μητσοτάκη! Δεν θα έλεγα ποτέ κάποιον προδότη επειδή στηρίζει την Συμφωνία των Πρεσπών…

Δήλωση Μητσοτάκη! Δεν θα έλεγα ποτέ κάποιον προδότη επειδή στηρίζει την Συμφωνία των Πρεσπών…

Gepostet von VoiceNews.gr am Montag, 28. Januar 2019

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares