Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Καλλιεργούσε 299 φυτά κάνναβης μέσα στο σπίτι του

Είχε στήσει εργαστήρι μέσα στο σπίτι του και καλλιεργούσε 299 φυτά κάνναβης στην Κερατέα


Με επιτυχία στέφθηκε η οργανωμένη επιχείρηση που εκτελέστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κορίνθου στην Κερατέα Αττικής, καθώς αξιοποίησαν τα στοιχεία που είχαν και έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός 40χρονου και βρήκαν ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο για την εσωτερική καλλιέργεια κάνναβης.

Ο δράστης συνελήφθη μέσα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον οποίο είχε εγκαταστήσει ανεμιστήρα, λαμπτήρες θερμότητας και άλλα εξαρτήματα και καλλιεργούσε 299 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,65 μέτρου. Στο αυτοσχέδιο εργαστήριο βρέθηκαν ακόμη ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 112 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτας» βάρους 29,4 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας.

Στην κατοχή του 40χρονου κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με πέντε φυσίγγια στον γεμιστήρα που εστάλη για βαλλιστική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση, 59 φυσίγγια και 500 ευρώ και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθήνας κατηγορούμενος για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ενώ η Ασφάλεια Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για να εξιχνιάσει πλήρως τις παράνομες δραστηριότητές του.

Πηγή: pentapostagma.gr

Shares