Κυριακή , 24 Σεπτεμβρίου 2023

Καλλιάνος: Δέκα ημέρες θα διαρκέσει ο καύσωνας

Προ των πυλών είναι ο καύσωνας διαρκείας που – σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού – αναμένεται να πλήξει τη χώρα τις επόμενες μέρες.

Ειδικότερα, από την Τετάρτη η θερμοκρασία σε αρκετές περιοχές της χώρας θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο, ο καύσωνας θα είναι ιδιαίτερα έντονος στη Λάρισα την Πέμπτη (13.7.2023) καθώς το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 43 βαθμούς Κελσίου.

Ο γνωστός μετεωρολόγος κρούει τον κώδωνα για έξι μεγάλες πόλεις, ενώ – όπως αναφέρει – ο καύσωνας αυτός θα έχει διάρκεια και δεν αποκλείεται να φτάσει τις 10 ημέρες.

Δείτε την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου:
«ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ Ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ
Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, αυτές -ενδεικτικά- θα είναι οι θερμοκρασίες τις επόμενες μέρες σε 6 πόλεις της Ελλάδας. Βέβαια, έως την ερχόμενη Πέμπτη μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα δεδομένα, όμως σας δίνω μια πρώτη γεύση για τις θερμοκρασίες που έρχονται.

Παρατήρηση 1η : Από την άλλη Παρασκευή και στη συνέχεια, ίσως δούμε τοπικά ακόμα μεγαλύτερες θερμοκρασίες.

Παρατήρηση 2η : Η διάρκεια αυτού του καύσωνα ενδέχεται να πλησιάσει ακόμα και τις 10 ημέρες. Ακόμη όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει αυτό.

Θα σας κρατώ ενήμερους όλες τις επόμενες ημέρες».

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares