Πέμπτη , 30 Μαρτίου 2023

Καληώρας: Υπήρχαν εντάσεις στη Λάμψη και στο Καλημέρα Ζωή;

“Αν έχεις το μυαλό και την ικανότητα να διαχειριστείς σωστά αυτά που βγάζεις από την τηλεόραση, πραγματικά μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα” δηλώνει, επίσης, ο Θάνος Καληώρας.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Θάνος Καληώρας στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου με αφορμή τη νέα του θεατρική παράσταση. Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην αναγνωρισιμότητα μέσα από τα σίριαλ του Νίκου Φώσκολου, τις χρυσές εποχές της τηλεόρασης και το κλίμα στα γυρίσματα.

Αισθανθήκατε ποτέ οι ηθοποιοί της Λάμψης και του Καλημέρα Ζωή σαν δακτυλοδεικτούμενοι, εξαιτίας της ταμπέλας του καθημερινού;

Το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι ήταν πιο απαξιωτικοί όσον αφορά τις καθημερινές σειρές, απεδείχθη τελείως το αντίθετο με το να συμμετέχουν και σε αυτή την εποχή αξιόλογα ονόματα σε καθημερινές σειρές αλλά και πριν. Αυτή η απαξίωση γινόταν περισσότερο στο πρόσωπο του Νίκου Φώσκολου επειδή ήταν δραματικές οι ιστορίες τότε. Όλες αυτές οι ιστορίες όμως υπάρχουν και εξακολουθούν να υπάρχουν και στα σημερινά σίριαλ. Η καθημερινότητα στην ιστορία των ανθρώπων δεν αλλάζει οπότε επαναλαμβάνονται κάποια πράγματα.

Ζήσατε τις «χρυσές» εποχές της τηλεόρασης, καταφέρατε να βγάλετε καλά χρήματα;

Βεβαίως έβγαλα κάποια χρήματα, αγόρασα ένα σπίτι. Αν έχεις το μυαλό και την ικανότητα να διαχειριστείς σωστά αυτά που βγάζεις από την τηλεόραση, πραγματικά μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα. Υπάρχουν όμως πολλές περίοδοι που υπάρχει πολλή ανεργία, οπότε και τα χρήματα που μπορείς να έχεις εξοικονομήσει, ξοδεύονται.

Στο Καλημέρα Ζωή υπήρχαν εντάσεις, γιατί στη Λάμψη ο Χρήστος Πολίτης εξέφρασε κάποια παράπονα για την Κάτια Δανδουλάκη.

Δεν είχαμε τέτοια προβλήματα, ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένοι. Είχαμε την πλάκα μας, τις συγκεντρώσεις μας ούτε είχα ακούσει για τέτοια προβλήματα που μπορεί να συνέβαιναν στην άλλη σειρά

 

zappit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares