Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Κακοκαιρία:Δύσκολη νύχτα στην Ηλεία-«Έσπασε» σε δύο σημεία ο ποταμός Βέργας

ileia-aytokinito-nekros-arthro

Εκτεταμένες ζημιές προκάλεσε στην Ηλεία η κακοκαιρία την Παρασκευή – Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του όταν το παρέσυρε χείμαρρος

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η κατάσταση κατά μήκος του ποταμού Βέργα στην Βάρδα και στη Μανωλάδα. Το ποτάμι σε κάποια σημεία έχει υπερχειλίσει εδώ και ώρες, ενώ μηχανήματα έργου επιχειρούν να ενισχύσουν τα αναχώματα καθώς υπάρχει κίνδυνος για πλημμυρικά φαινόμενα. Στους κατοίκους της περιοχής μάλιστα, εστάλη μήνυμα από το 112 προκειμένου να είναι σε ετοιμότητα, σύμφωνα με το pelop.

H βροχή έχει σταματήσει εδώ και ώρες ωστόσο τα νερά που έρχονται από περιοχές της Βουπρασίας, σύμφωνα με το ilialive έχουν επιβαρύνει αρκετά το ποτάμι και ευχή όλων είναι να μη βρέξει καθόλου τις επόμενες ώρες.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο στη Gallery:

Στο «πόδι» βρίσκονται η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, η Πολιτική Προστασία, η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Την ίδια στιγμή, πολλά είναι τα προβλήματα που παραμένουν σε άλλες περιοχές του κάμπου ενώ υπάρχουν αρκετοί δρόμοι οι οποίοι είναι πλημμυρισμένοι και τα νερά δεν υποχωρούν.

Νεκρός άνδρας από την κακοκαιρία

Το απόγευμα της Παρασκευής, ένας 65χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από χείμαρρο. Το αυτοκίνητο παρασύρθηκε περίπου 200 μέτρα και ο 65χρονος βρέθηκε νεκρός σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το ΙΧ, σύμφωνα με το ilialive.

Shares