Σάββατο , 30 Σεπτεμβρίου 2023

Κακοκαιρία – Ξεσπά ηλικιωμένος που έχασε η επιχείρηση του

Ο τυροκόμος δάκρυσε βλέποντας την περιουσία του να καταστρέφεται λόγω της κακοκαιρίας Daniel

Συγκλονίζει η στιγμή που ιδιοκτήτης τυροκομικής μονάδας στη Νέα Λεύκη Λάρισας βλέπει την επιχείρησή του να καταστρέφεται λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Η ζημιά που υπέστη είναι περίπου 12 εκατ. ευρώ, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Η επιχείρησή του άρχισε τη λειτουργία της πριν από 74 χρόνια και χτίστηκε κομμάτι κομμάτι, προκειμένου να μην χρεωθούν στις τράπεζες με δάνεια.

 

«12 εκατ. είναι η ζημιά. Τι να σας πω; Κάναμε τη μονάδα κομμάτι κομμάτι για να μην πάρουμε δάνειο. Περιμένω 700.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ μετά από επένδυση 2 εκατ. και δεν μας έχουν έρθει τα λεφτά. Τεράστια είναι η ζημιά. Να δω τι θα κάνω», ανέφερε αρχικά ο Απόστολος Νούσιας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και συνέχισε: «Μου είπαν τα παιδιά να μην μπω μέσα για να μην πάθω έμφραγμα. Δεν έχει μείνει ούτε καλούπι μέσα. Να βγάλουμε τουλάχιστον 80.000 δοχεία. Όλα είναι μέσα στο νερό. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια καταστροφή. Κρίμα. Το φτιάξαμε κομμάτι κομμάτι για να μην πάρουμε δάνεια. Ήμουν 6 ετών όταν το φτιάξαμε και τώρα είμαι 80 ετών. Δεν έχει έρθει κανείς να δει πώς είμαστε. Να βγάλω το εμπόρευμα, ό,τι μπορώ να σώσω».

 

newsbomb.gr

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares