Σάββατο , 26 Νοεμβρίου 2022

Κακοκαιρία – Ήταν ένας…μικρός κάδος που ήταν ταξιδευτής! Η πολεοδομική κατάντια σε ένα βίντεο

Ένα βίντεο κάνει τον περίπατο του διαδικτύου, απεικονίζοντας τις τριτοκοσμικές πολεοδομικές εικόνες, που λαμβάνουν τόπο στον Πειραιά!

Ήταν ένας… μικρός σκουπιδοτενεκές που ήταν αταξίδευτος έως ότου έγινε…ταξιδευτής, παραφράζοντας το γνωστό τραγούδι “ήταν ένα μικρό καράβι”.

Εικόνες τριτοκοσμικού χαρακτήρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, παρουσιάζοντας τον Πειραιά, για ακόμη μια φορά, να μην είναι πολεοδομικά ανθεκτικός ως προς τις φυσικές καταστροφές. Μάλιστα, το πρόβλημα έχει επαναληφθεί και υπό της προγενέστερης πολιτικής περιόδου, όπου πάλι τα ίδια μαρτυρούσαν οι κάτοικοι, σύμφωνα με παλιό άρθρο από το reportaznet.gr. Σύμφωνα με το ίδιο, κανένα αντιπλημμυρικό έργο δεν είχε εφαρμοστεί κατόπιν των καταστροφών του 2014 έως τότε (και σήμερα ίσως), συνεπώς η δραματική πολεοδομική ιστορία στον Πειραιά να είχε επαναληφθεί με τους δρόμους να γίνονται ποτάμια!

Εικόνα από το reportaznet από την πλημμύρα στον Πειραιά (2018)

Στο παρακάτω βίντεο παρατηρείται ένας κάδος ανακύκλωσης να επιπλέει στο δρομοπόταμο σε περιοχή του Πειραιά, προκαλώντας την οργή και την αγανάκτηση των Ελλήνων χρηστών στο τουίτερ και των μέσων μαζικής επικοινωνίας/δικτύωσης.

Επιχείρηση όπου δραστηριοποιείται η σύζυγος του Βρετανού ΠΘ συνεχίζει να λειτουργεί στη Μόσχα

 

πηγή: reportaznet.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares