Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Εγκλωβισμένοι οδηγοί κοιμούνται στο πάτωμα ξενοδοχείου στην Κάντζα

Ντροπιαστικές και απαράδεκτες εικόνες έχουν κατακλύσει τα ΜΜΕ και τα social media, με την ταλαιπωρία των οδηγών που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό το πρωί της Δευτέρας, όταν η κακοκαιρία «Ελπίς» ξεκίνησε να σφυροκοπά την Αττική.

Τα αυτοκίνητα στην Αττική Οδό έμειναν ακινητοποιημένα και ακόμα οι περισσότεροι δεν έχουν απεγκλωβιστεί. Πολλοί οδηγοί κατά τη διάρκεια της νύχτας κατέφυγαν σε κοντινά ξενοδοχεία προκειμένου να ξεκουραστούν για λίγο.

Οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από ξενοδοχείο της Κάντζας είναι σοκαριστικές. Το ξενοδοχείο άνοιξε τις πύλες του για να ζεσταθούν οι άνθρωποι, οι οποίοι εξουθενωμένοι ξάπλωσαν ακόμα και στο πάτωμα για λίγη ώρα ξεκούρασης, όσο αυτό είναι δυνατό.

Εικόνες σοκαριστικές και απαράδεκτες, αφού εκτός του ότι έκλεισε ο υποτιθέμενος ασφαλέστερος και καλύτερος δρόμος της Αττικής, δεν υπήρξε καμία μέριμνα για τη σίτιση και τη διαμονή αυτών των ανθρώπων σε ένα βράδυ με πολύ κρύο, αλλά και καμία ενημέρωση.

Και όλα αυτά για ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο που το περιμέναμε μέρες, και άρα υπήρχε και χρόνος για να προβλεφθούν και να αποτραπούν τέτοια φαινόμενα.

Δείτε τις εικόνες του xploremykonosnews.gr

newsit.gr

Shares