Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Χιονίζει ασταμάτητα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Αρκετό χιόνι έπεσε και στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του Μαρτίνου.

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» δείχνει «τα δόντια της» και στην Φθιώτιδα, με την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας να έχει ντυθεί στα λευκά. Από το πρωί της Δευτέρας τα εκχιονιστικά μηχανήματα κινούνται συνεχώς προκειμένου να μην κλείσει ο δρόμος.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η έντονη χιονόπτωση ξεκίνησε από νωρίς το πρωί και αρκετό χιόνι έπεσε και στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του Μαρτίνου. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το χιόνι ξεκίνησε περίπου στις 5 το πρωί και μέσα σε τρεις ώρες η έντασή του πολλαπλασιάστηκε με τα μηχανήματα της Οδού, να κινούνται ακατάπαυστα προκειμένου να μην κλείσει ο δρόμος.

LamiaReport.gr: Χιόνι γέφυρα Μαρτίνο 24/1/22 πρωί
«Μέχρι στιγμής η κατάσταση είναι ελεγχόμενη. Χιονόπτωση έχουμε στην περιοχή της Λοκρίδας και στο Μαρτίνο εκεί όπου βρίσκονται επί ποδός τα μηχανήματα τόσο του Δήμου Λοκρών αλλά και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος. Έχουμε περίπου 5-10 πόντους χιόνι. Δεν αντιμετωπίζουμε θέματα μέχρι στιγμής ενώ γίνεται προσπάθεια να κρατηθεί ανοιχτό και το επαρχιακό οδικό δίκτυο χωρίς να έχουμε ιδιαίτερα θέματα για την ώρα» σημειώνει ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας στο lamianow.gr. «Το μεσημέρι, μετά τις 14.00, περιμένουμε την κύρια ένταση του φαινομένου στο Νομό ενώ θα έχουμε και χιονοπτώση και μέσα στη Λαμία. Χιόνι περιμένουμε μέχρι και την Πλατεία Ελευθερίας», προσθέτει.

Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, στον επαρχιακό δρόμο το χιόνι ξεπέρασε γρήγορα τους 15 πόντους και ενεργούν μηχανήματα του Δήμου Λοκρών και της ΛΑΡΚΟ!

 

newsbomb.gr

Shares