Κυριακή , 25 Σεπτεμβρίου 2022

Κακοκαιρία: Έκλεισαν Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης

plimires

Κλειστό το Ελληνικό – Μία εγκλωβισμένη στις Τρεις Γέφυρες – 53 κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική – Διακοπή ρεύματος σε Γλυφάδα και άλλες περιοχές


Σωρεία προβλημάτων έχουν προκαλέσει τα έντονα φαινόμενα που βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη τη χώρα και επηρεάζουν σε μεγαλο βαθμό την Αττική. Λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων, έχουν καταγραφεί πλημμύρες σε περιοχές του λεκανοπεδίου. Στα νότια προάστια της Αττικής οι δρόμοι είναι πλημυρισμένοι, θυμίζοντας ποτάμια, ενώ η κυκλοφορία στα περισσότερα σημεία διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία.

Σε ποτάμι έχει μετατραπεί η λεωφόρος Ποσειδώνος. Όπως φαίνεται σε βίντεο και φωτογραφίες, οι οδηγοί έρχονται αντιμέτωποι με μεγάλη ταλαιπωρία λόγω της συσσώρευσης υδάτων στη λεωφόρο.

 

Σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο προχώρησε η αστυνομία. Ειδικότερα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το ύψος της πλατείας Κρήτης στο ρεύμα προς Βούλα.

Έκλεισε, αργά το απόγευμα, και η λεωφόρος Βουλιαγμένης. Ειδικότερα έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το ύψος της Πρίγκιπος Πέτρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βούλα.

Λόγω συσσώρευσης υδάτων διακόπηκε, νωρίτερα, η κυκλοφορία στην Πειραιώς από το ύψος της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα προς Πειραιά και από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας στο ρεύμα προς Αθήνα. Λίγο μετά τις 19:00 αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Πειραιώς.

Στο μεταξύ, γυναίκα εγκλωβίστηκε στο όχημά της στις Τρεις Γέφυρες, στο τέρμα της οδού Λιοσίων. Η γυναίκα πανικοβλήθηκε, καθώς είδε τα νερά να φτάνουν ως τη μέση του οχήματός της, ωστόσο ιδιώτες που περνούσαν από το σημείο και την αντιλήφθηκαν, σταμάτησαν και τη βοήθησαν να απεγκλωβιστεί, οδηγώντας στη σε ασφαλές σημείο.

Την ίδια στιγμή, 53 κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική για κοπές δέντρων και αντλήσεις υδάτων σε διάφορα σημεία της Αττικής.

Λόγω των έντονων φαινομένων, έκλεισε και το Ελληνικό.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares