Κυριακή , 24 Σεπτεμβρίου 2023
Τελευταία Νέα

Κακοκαιρία Daniel – Καρδίτσα: «Μας έπιασε στον ύπνο – Αν μέναμε στα σπίτια θα μας καταπλάκωναν»

Κάτοικος από τον Παλαμά Καρδίτσας περιγράφει στο Newsbomb.gr την άνευ προηγούμενου κατάσταση. Το χωριό πνίγηκε…. Τα ποτάμια έσπασαν και έπιασαν τους ανθρώπους στον ύπνο

Οι μαρτυρίες που έρχονται από τους κατοίκους στον Παλαμά συγκλονίζουν και ανατριχιάζουν με τα σενάρια να είναι εφιαλτικά. Εδώ και ώρες γίνονται αναφορές για πνιγμένους ανθρώπους με τους κατοίκους να φοβούνται για όσους συνανθρώπους τους δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Ο κ. Θοδωρής μίλησε στο Newsbomb.gr για την καταστροφή που έχει γίνει στο χωριό Παλαμάς. Από τα δύο σπίτια που είχε το ένα καταστράφηκε, με τους ενοίκους που είχε μέσα να προλαβαίνουν να βγουν έξω πριν το σπίτι γκρεμιστεί ολοσχερώς. Οι φόβοι είναι για όσους ίσως δεν πρόλαβαν να βγουν από το σπίτι τους και όσους δεν μπορούν να επικοινωνήσουν λόγω των διακοπών ηλεκτροδότησης.

«Από τις 05:00 το πρωί τα δύο ποτάμια έσπασαν στον Παλαμά. Τους έπιασε στον ύπνο. Έχει αγνοούμενους που δεν επικοινωνούν. Έχουν πέσει τόνοι νερού. Αν οι κάτοικοι είχαν μείνει μέσα στα σπίτια θα τους καταπλάκωνε. Είναι ένα πυκνοκατοικημένο χωριό με περισσότερους από 6.000 κατοίκους. Το νερό έφτασε τα 4 με 6 μέτρα. Το κακό έγινε από τις 5 έως τις 9 το πρωί», αναφέρει στο Newsbomb.gr ο κάτοικος του χωριού.

 

newsbomb.gr

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares