Δευτέρα , 27 Μαρτίου 2023
Τελευταία Νέα

Kακοκαιρία Μπάρμπαρα: Ουρές χιλιομέτρων από φορτηγά που καθηλώθηκαν

Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματίσει στα διόδια των Μαλγάρων, στη Θεσσαλονίκη, τα φορτηγά που κόλλησαν εκεί λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας που είναι σε ισχύ λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Μάλιστα, όσο περνούν οι ώρες, δεν αποκλείεται ο αριθμός των φορτηγών να αυξηθεί και η ουρά να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα voria.gr

Αρκετά είναι τα φορτηγά που έχουν ακινητοποιηθεί τόσο πριν όσο και μετά τα διόδια των Μαλγάρων καθώς προορισμός τους ήταν η Εύβοια ή η Αθήνα και λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία τους. Οι περισσότεροι οδηγοί βρίσκονται εκεί, μέσα στα οχήματά τους από το πρωί, ενώ σχεδόν όλοι είναι από το εξωτερικό, από Βουλγαρία και Τουρκία.

Όπως μετέδωσε και η ΕΡΤ το μεσημέρι της Κυριακής προσωπικό της Εγνατίας Οδού πήγε μία χημική τουαλέτα και νερό στο σημείο για τους οδηγούς, καθώς στα Μάλγαρα δεν υπάρχει κάποιος σταθμός εξυπηρέτησης οδηγών.

Όπως είχε ανακοινώσει νωρίτερα η Τροχαία, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, στο ρεύμα πορείας με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα επί του οδικού άξονα του Αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ, από Διόδια Μαλγάρων έως Κόμβο Κλειδίου, εξαιρουμένων όσων εκ των ανωτέρω οχημάτων έχουν τελικό προορισμό μέχρι και την πόλη της Λάρισας.

 

cnn.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares