Κυριακή , 24 Σεπτεμβρίου 2023
Τελευταία Νέα

Καιρός: Καλοκαίρι μέσα στον… Σεπτέμβριο – Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» 34άρια

Σήμερα (14/09), η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο σε όλη τη χώρα, σύμφωνα τον μετεωρολόγο, Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Ο καιρός σήμερα (14/09) σε όλη την ελληνική επικράτεια αναμένεται να είναι εξαιρετικός, θυμίζοντας τις ημέρες του Αυγούστου, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου, Κλέαρχου Μαρουσάκη. Παράλληλα, περισσότερη ψύχρα θα έχει προς τη βόρεια Ελλάδα και την Ήπειρο.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο σε όλη τη χώρα, ενώ, το απόγευμα ενδεχομένως να υπάρξουν μερικές τοπικές βροχές και καταιγίδες, αλλά τίποτα το αξιόλογο. Με αυτό το μοτίβο, θα περάσουν και οι επόμενες ημέρες. Στην Αττική, η θερμοκρασία θα φθάσει στο κέντρο της Αθήνας μέχρι και τους 34℃ το μεσημέρι.

Ήπιες καιρικές συνθήκες θα έχει και η Θεσσαλονίκη, με ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές νεφώσεις στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές κατά τις μεσημβρινές ώρες. Ο υδράργυρος θα φθάσει τους 32℃ στο κέντρο της πόλης.

Μία θερμική αστάθεια θα εμφανισθεί την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή αλλά κυρίως στη βόρεια Ελλάδα που θα δίνει κάποιες τοπικές μπόρες κατά τις απογευματινές ώρες σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

 

newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares