Πέμπτη , 13 Ιουνίου 2024
Τελευταία Νέα

Καινούργιου: «Μου έχουν προτείνει να το παρουσιάσω, είμαι κάθετη σε αυτό»

“Το ‘χουν κάνει παρουσιάστριες, δεν θέλω να πω κάτι για τις συναδέλφους, είναι πως το βλέπει ο καθένας”, σχολιάζει η Κατερίνα Καινούργιου.

Η εμφάνιση παίκτριας με αληθινή γούνα στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks προκάλεσε αντιδράσεις. Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή το περιστατικό, αποκάλυψε πως της έχει γίνει πρόταση στο παρελθόν να παρουσιάσει το σχετικό event που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Καστοριά, την οποία έχει αρνηθεί.

«Μεγάλοι Οίκοι Μόδας σήμερα έχουν αποκλείσει τη φυσική γούνα. Υπάρχουν faux εξαιρετικής ποιότητας, δεν υπάρχει λόγος να φορέσεις την αληθινή. Θυμάμαι πρόσφατα τη Ναόμι Κάμπελ που είχε εμφανιστεί με αληθινή γούνα σε μία επίδειξη και απ’ έξω την είχαν γιουχάρει και της είχαν πετάξει διάφορα», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Να σας πω τώρα την αλήθεια; Ουκ ολίγες φορές μου έχουν προτείνει – και το σέβομαι πάρα πολύ – να παρουσιάσω πάνω στην Καστοριά το συγκεκριμένο event. Το ‘χουν κάνει παρουσιάστριες, δεν θέλω να πω κάτι για τις συναδέλφους, είναι πως το βλέπει ο καθένας», αποκαλύπτει στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Είμαι πολύ κάθετη σε αυτό το κομμάτι, πολύ κάθετη. Το καταλαβαίνω ότι μια ολόκληρη περιοχή εκεί ζει από αυτό, γι’ αυτό λέω ότι είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Ταυτόχρονα, όμως, επειδή προβάλλομαι το νιώθω λίγο κάπως…», σημειώνει επί του θέματος η Κατερίνα Καινούργιου.

 

zappit.gr

Shares