Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Καϊλή: «Δεν λέει πουθενά πως έδωσε τη βαλίτσα με τα χρήματα στον πατέρα της για να τα κρύψει»

Η Εύα Καϊλή δεν λέει πουθενά πως έδωσε τη βαλίτσα με τα χρήματα στο πατέρα της για να τα κρύψει, σύμφωνα με δελτίο τύπου από την πλευρά της Ελληνίδας ευρωβουλευτή.

Μέσω του δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου, η πλευρά Καϊλή υποστηρίζει πως δεν υπάρχει αποδεικτικό μέσο που να στηρίζει την εσφαλμένη παραδοχή του ότι η κυρία Καϊλή έδωσε εντολή να κρύψει ο πατέρας της τα χρήματα.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής: Η κυρία Καϊλη έχει δώσει κατάθεση στην αστυνομία στις 10/12/22, απολογία στον ανακριτή στις 11/12/22, νέα κατάθεση στην αστυνομία στις 19/12/22, ΠΟΥΘΕΝΑ δεν λέει ότι έδωσε την βαλίτσα με τα χρήματα στον πατέρα της ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΨΕΙ.

Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΑ των καταθέσεων -απολογίας , στις 9/12/22, δεν υπάρχει συνεπώς αποδεικτικό μέσο που να στηρίζει την εσφαλμένη παραδοχή του ότι η κυρία Καϊλη έδωσε εντολή να κρύψει ο πατέρας της τα χρήματα.

Η κυρία Καϊλή , μόλις διαπίστωσε την ύπαρξη των χρημάτων αισθάνθηκε ότι τα χρήματα αυτά ήσαν ένα τοξικό τέρας, που έπρεπε άμεσα να απομακρύνει από το κοινό με τον σύντροφο της διαμέρισμα, παρακάλεσε τον πάτερα της να μεταφέρει την βαλίτσα σε κεντρικότατο ξενοδοχείο των Βρυξελλών , όπου από εκεί τα χρήματα θα τα παραλάμβανε ο πραγματικός κάτοχος αυτών, το οποίον ζωγράφιζαν δημοσιεύματα της Le soir.

Η διαρροή στοιχείων της δικογραφίας ρητά απαγορεύεται στο Βέλγιο , γιατί προκαλεί δυσχέρεια στην ερεύνα άλλα και εσφαλμένες εντυπώσεις στην κοινή γνώμη.

 

newsIT.gr

Shares