Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Και βιαστής ο φονιάς του 7χρονου Ανδρέα!

Ο Πολωνός που δολοφόνησε τον γιο της συντρόφου του στην Κυψέλη, φέρεται ότι συμμετείχε στα όργια της φρίκης των Πετραλώνων.

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο 33χρονος Πολωνός που δολοφόνησε τον 7χρονο γιο της συντρόφου του και τοποθέτησε τα λείψανά του σε έναν αυτοσχέδιο τάφο στην ταράτσα πολυκατοικίας στην Κυψέλη και εν συνεχεία σε μια… εργαλειοθήκη, την οποία κουβαλούσε μαζί του σε όλη την Αθήνα, συμμετείχε στα πάρτι οργίων στα Πετράλωνα, στα οποία φέρεται ότι βιάστηκαν κατ’ επανάληψη ένα 17χρονο -σήμερα- αγόρι και η 22χρονη αδελφή του!

Την καταγγελία-βόμβα έκανε ο ποιητής και συγγραφέας Χρίστος Κρεμνιώτης, ο οποίος ξετύλιξε το κουβάρι στη σκοτεινή υπόθεση των Πετραλώνων, ενθαρρύνοντας τα δύο παιδιά να καταθέσουν στις Αρχές όσα εφιαλτικά φέρεται ότι βίωναν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι από τον πατέρα τους, τον θείο τους και οικογενειακούς φίλους. Ο ίδιος προσήλθε χθες το πρωί στην Εισαγγελία και κατέθεσε εν είδει υπομνήματος όλα τα στοιχεία που, όπως υποστηρίζει, συνδέουν τις δύο φρικιαστικές υποθέσεις, με κοινό πρόσωπο τον δολοφόνο του 7χρονου Ανδρέα.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο κ. Κρεμνιώτης, ήδη από το 2018 ο 17χρονος είχε εκμυστηρευτεί στους παιδοψυχολόγους που τον είχαν εξετάσει ότι είχε εντοπίσει τα πρόσωπα που προέβαιναν στις καταγγελλόμενες πράξεις εις βάρος του. Παράλληλα, την ίδια χρονιά ο ποιητής και συγγραφέας είχε παραδώσει στην Αστυνομία λίστα με ονόματα ατόμων που τα δύο αδέλφια είχαν υποδείξει ως τα πρόσωπα που προέβαιναν στις φρικαλέες πράξεις.

Το ακόμη πιο σοκαριστικό, όμως, είναι ότι ανάμεσα στους βιαστές του 17χρονου και της 22χρονης ήταν και ο δολοφόνος του 7χρονου Ανδρέα, για τον οποίο, τότε, δεν γνώριζε κανένας το παραμικρό. Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, το νεαρό αγόρι αναφέρθηκε στον Πολωνό άλλες δύο φορές, με τελευταία τον Μάρτιο του 2021, όταν κατήγγειλε στην ανακρίτρια που χειριζόταν την υπόθεση συγκεκριμένες πράξεις εις βάρος του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος οικοδόμος έβαλε τέλος στη ζωή του τον περασμένο Μάρτιο, μέσα στις Φυλακές της Κέρκυρας, όπου ήταν προσωρινά κρατούμενος. Η 30χρονη Ελληνοπολωνή σύντροφός του Χριστίνα Κλαούντια Μανιατάκη καταδικάστηκε πριν από μερικές ημέρες σε ποινή ισόβιας κάθειρξης, καθώς όσο ο 33χρονος αφαιρούσε τη ζωή του 7χρονου γιου της, παρέμενε αμέτοχη και έπαιζε video games στον υπολογιστή της!

Ο ποιητής και συγγραφέας Χρίστος Κρεμνιώτης, που είχε κάνει την αποκάλυψη για τους βιασμούς στα Πετράλωνα

«Την ίδια περίοδο που το μικρό -τότε- αγόρι της υπόθεσης των Πετραλώνων -ανοίγοντας τον δρόμο προς την απελευθέρωση και στις αδελφές του- ξεκινούσε με τη βοήθεια δύο “τρελών του χωριού” να αποκαλύπτει την πιο πυρηνική σήψη της κοινωνίας μας -της οικογένειας-, καλούμενο να αντεπεξέλθει πριν από όλα στο ότι έπρεπε να αγαπάει τους γονείς, να ανταπεξέρχεται στους χειρισμούς και τις απειλές τους, να αποδεικνύει ξανά και ξανά στο παιδοκτόνο κράτος ότι δεν είναι τρελό, την ίδια περίοδο, πάνω κάτω, δυο άλλα παιδιά κακοποιούνταν και το ένα από αυτά δολοφονούταν…», έγραψε αρχικά ο Χρίστος Κρεμνιώτης, σε άρθρο του που δημοσίευσε το enikos.gr.

Οπως ανέφερε ακόμη ο κ. Κρεμνιώτης, οι πορείες των δύο υποθέσεων είναι παράλληλες σε πολλά σημεία, ακόμη και στις σαδιστικές τιμωρίες που έχουν καταγγελθεί από τα παιδιά και των δύο οικογενειών. «Με αφορμή την υπόθεση των Πετραλώνων, το συγκεκριμένο άτομο (ενν. 33χρονο αυτόχειρα) καταγγέλθηκε από το 2018 έως το 2021 επωνύμως στις Αρχές -και σε προανακριτικό και σε ανακριτικό στάδιο- τουλάχιστον τέσσερις φορές και, όμως, όταν εντελώς τυχαία αποκαλύφθηκε η μοίρα του 7χρονου, το 2022, οι δύο υποθέσεις δεν συσχετίστηκαν», τόνισε, κατόπιν, ο ποιητής και συγγραφέας, για να καταλήξει ως εξής: «Από τον Αύγουστο του 2018, οπότε προσωπικά κατέθεσα ανάμεσα σε όσα μου αποκάλυψαν τα παιδιά και το όνομα του συγκεκριμένου ανδρός, μέχρι το 2021 οι Αρχές διατείνονταν ότι δεν το είχαν εντοπίσει… Εγραψα παραπάνω ότι οι Αρχές και η κοινωνία συνέπραξαν “στη διαμόρφωση” του ψυχισμού αυτής της μητέρας (ενν. μητέρα 17χρονου και 22χρονης) και στην παράταση κακοποίησης του κοριτσιού (του ενός, δηλαδή, εκ των δύο παιδιών), που με αλλεπάλληλες καταγγελίες κατόρθωσε να σωθεί, και στη δολοφονία του επτάχρονου αγοριού, αλλά και στη διατήρηση της ελευθερίας του πατριού των παιδιών για πέντε έτη μετά το τέλος του μαρτυρίου του επτάχρονου, οπότε πιθανότατα και στην τέλεση πλήθους άλλων εγκλημάτων που θάφτηκαν στα ερείπια της κρατικής καρικατούρας μεν, από το ποιόν της ίδιας της “κοινωνίας”, δε. Δεν είναι ασφαλώς δυνατό να μην προστεθεί: συνέβαλαν καθοριστικά και στη μαρτυρική έως εδώ πορεία των τριών παιδιών της υπόθεσης των Πετραλώνων…»

«Οι αρχές έπρεπε να είχαν κάνει την ταυτοποίηση»

Ο ποιητής και συγγραφέας Χρίστος Κρεμνιώτης επισήμανε ότι τουλάχιστον η συστηματική κακοποίηση που υφίστατο η αδελφή του 7χρονου αγοριού θα είχε αποφευχθεί, αν οι Αρχές είχαν ταυτοποιήσει έγκαιρα τον 33χρονο.

«Από τις ημερομηνίες προκύπτει ότι τουλάχιστον η κακοποίηση της αδελφής του δύστυχου αγοριού, αν μη τι άλλο για κάποιους μήνες, θα είχε αποφευχθεί εάν φυσικά το σύστημα -τουλάχιστον όσο αφορά τους ρυθμούς του- δρούσε άμεσα ως δίχτυ προστασίας των θυμάτων και όχι κάλυψης των θυτών» τόνισε.

newsbreak.gr
Shares