Τρίτη , 9 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

“Και με απατάς και θα με κολλήσεις Covid”: Το Oscar σεναρίου πάει στις Οικογενειακές Ιστορίες

Οι συνετελεστές των Οικογενειακών Ιστοριών φαίνεται πως το έχουν πιάσει αυτό και με ένα επεισόδιό τους, μας ξαναθύμισαν γιατί τις αγαπάμε.

“Και με απατάς και με κολλάς Covid”, αλήτη

Στο πρόσφατο αυτό επεισόδιο, το θέμα ήταν ο κορωνοϊός. Συγκεκριμένα, ο κεντρικός ήρωας του στόρι, ο Ιάσονας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Κάπως έτσι, έπρεπε να μπει σε υποχρεωτική καραντίνα, αλλά και να ενημερώσει τη σύντροφό του Νάντια, πως θα πρέπει να μπει και εκείνη σε αυτή διαδικασία. Γιατί; Γιατί έτσι γίνεται. Στο μεταξύ, όμως, η Νάντια είναι κάπως κτητική, λίγο ζηλιάρα, και μεταξύ μας, μάλλον δεν έχει και πολύ καλή ιδέα του πώς ακριβώς μεταδίδεται ο ιός που μας έκλεισε στα σπίτια μας για ένα χρόνο. Καταλήγει, λοιπόν, να του κάνει σκηνή. “Και με απατάς και με κολλάς κορωνοϊό” καταλήγει να του λέει μεταξύ άλλων και ο Ιάσονας απαρηγόρητος δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την κρίση στη σχέση του. Για να πούμε την αλήθεια, η Νάντια είχε βάλει στο μάτι μια συνάδελφο του Ιάσονα και απλώς βρήκε την αφορμή να τον κατηγορήσει ότι έχει παράλληλη σχέση μαζί της.

Δεν θα κρίνουμε τη Νάντια, παιδιά, γιατί ποιος δεν έχει κάνει άκυρη σκηνή ζηλοτυπίας που μια μέρα μετά δεν έβγαζε κανένα μα κανένα νόημα; Τι μας έμαθε ωστόσο αυτό το επεισόδιο; Πως μας είχαν λείψει οι Οικογενειακές Ιστορίες, διάολε. Πως η Νάντια δεν ξέρει τι ακριβώς είναι ο κορωνοϊός, πώς μεταδίδεται. Τώρα που το σκεφτόμαστε, ίσως και να έχει στο μυαλό της πως είναι ΣΜΝ. Επίσης, νοσταλγήσαμε το “η Ελένη έχει τακαμούρι” επεισόδιο στο Κωνσταντίνου και Ελένης. Ίσως και όχι. Προχωράμε.

 

 

provocateur.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares