Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Και η Ελληνική Λύση στήριξε την Ουγγαρία στο ψήφισμα-τιμωρία στον Ορμπάν του Ευρωκοινοβουλίου

Ο επισκέπτης στην Ουγγαρία μπορεί να διαπιστώσει, ιδίοις όμμασι, το επίπεδο ζωής που έχουν οι Ούγγροι πολίτες, την απόλυτη ασφάλεια, την εθνική υπερηφάνεια και την διατήρηση της χριστιανικής ταυτότητας. Πρωτίστως μπορεί να διαπιστώσει τον αυτοσεβασμό των Ούγγρων.

Η δυτικοευρωπαϊκή πολιτική φαίνεται να μην έχει μάθει πολλά από τα απάνθρωπα αποτελέσματα της προσπάθειας επιβολής της δικής τους τάξης πραγμάτων κατά την αποικιοκρατία (πχ Κύπρος, Ινδία, Ν. Αφρική). Η επιβολή ίδιων πολιτικών σε διαφορετικές κοινωνίες είναι άδικη, σαν ένας «στενός κορσές» που είτε συνθλίβει μια κοινωνία, είτε δεν εφαρμόζεται και σπάει.

Πρωτίστως η Γερμανία, με ένα μοναδικό μένος, προσπαθεί να επιβάλλει τον δικό της modus operandi στις υπόλοιπες χώρες, όπως και στην Ουγγαρία και την Πολωνία, με τη διαφορά ότι αυτές οι χώρες αντιδρούν.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κίνησε αρχικά τη «διαδικασία του άρθρου 7 της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση» κατά της Ουγγαρίας το 2018. Το Κοινοβούλιο «ανησυχεί» για τον τρόπο που η Ουγγαρία εφαρμόζει το Σύνταγμα της, ως και τον τρόπο λειτουργείας της δικαιοσύνης και πτυχές της κοινωνίας. Στη πραγματικότητα έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα από τη νομοθέτηση της κυβέρνησης Ορμπάν για την προστασία της οικογένειας και τον παιδιών από την ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδα αλλά και την προστασία της κοινωνίας από τις καραβιές λαθρομεταναστών που φτάνουν στα σύνορα της, αλλά απωθούνται.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο βασιζόμενο σε αξιακές, υποκειμενικές κρίσεις, άνευ νομικής τεκμηρίωσης, ζήτησε οικονομικά μέτρα κατά της Ουγγαρίας για να της επιβάλλει ένα «στενό κορσέ» αλλάζοντας τη κοινωνία της ριζικά. Βάσει των Ευρωπαϊκών Συνθηκών, υπάρχουν σαφείς αρμοδιότητες στις εθνικές κυβερνήσεις, που όμως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προσπαθεί να περιορίσει.

Η επίθεση στην κυρίαρχη ουγγρική κυβέρνηση, που στηρίζεται από πρωτοφανή πλέον ποσοστά από τον ουγγρικό λαό (50-60% στην πρόθεση ψήφου) είναι απαράδεκτη για την Ελληνική Λύση, που μέσω του Ευρωβουλευτή της, καταψήφισε την έκθεση-επίθεση στην Ουγγαρία, στην Ολομέλεια της περασμένης Πέμπτης, αποτελώντας τη μοναδική εξαίρεση απέναντι στα ελληνικά κοινοβουλευτικά κόμματα. Σημειώνεται ότι ο Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης έχει επισημαίνει πολλές φορές τις καλές πρακτικές της Ουγγαρίας για την προστασία της οικογένειας και την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος, όπως αρμόζει και όχι με νομιμοποίηση λαθρομεταναστών, όπως ανοιχτά και ανερυθρίαστα, πλέον διαφημίζεται στην Ελλάδα.

Ο Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης Εμμανουήλ Φράγκος (Φραγκούλης)

Shares