Κυριακή , 29 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Καύκασος: Αλληλοκατηγορίες Αρμενίων – Αζέρων για βομβαρδισμούς πόλεων…

Καύκασος: Αλληλοκατηγορίες Αρμενίων - Αζέρων για βομβαρδισμούς πόλεων...

Νέα πλήγματα, τα οποία ακολούθησαν ισχυρές εκρήξεις, συντάραξαν σήμερα την πρωτεύουσα της περιοχής του Ναγκόρνο Καραμπάχ, το Στεπανακέρτ, όπου μαίνονται συγκρούσεις μεταξύ Αρμένιων αυτονομιστών και δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν, σύμφωνα με δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου…

Γύρω στις 09.30 (τοπική ώρα, 08.30 ώρα Ελλάδας) ήχησαν σειρήνες της αεράμυνας στην πόλη, λίγο πριν σημειωθούν οι εκρήξεις. Οι αρχές του Αζερμπαϊτζάν από την πλευρά τους δήλωσαν ότι προχώρησαν σε “αντίποινα” ύστερα από την εκτόξευση ρουκετών από Αρμένιους αυτονομιστές από το Στεπανακέρτ.

Αζερμπαϊτζάν: Η πόλη Γκάντζα δέχεται πυρά από αρμενικές δυνάμεις

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Αζερμπαϊτζάν, η Γκάντζα, “δέχεται πυρά” από δυνάμεις της Αρμενίας, ανακοίνωσε σήμερα το αζέρικο υπουργείο Άμυνας.

“Η αζέρικη πόλη της Γκάντζα δέχεται πυρά από τις αρμενικές δυνάμεις”, ανέφερε το υπουργείο στον λογαριασμό του στο Twitter.

Η Αρμενία αρνήθηκε ότι εξαπέλυσε πυρά εναντίον του Αζερμπαϊτζάν, αλλά ο ηγέτης της περιοχής του Ναγκόρνο Καραμπάχ δήλωσε ότι οι δυνάμεις του κατέστρεψαν στρατιωτικό αεροδρόμιο στην Γκάντζα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares