Παρασκευή , 21 Ιουνίου 2024

Καμπάκογλου: Τέλος «Η αυλή των χρωμάτων» – Έκοψε και τις επαναλήψεις η ΕΡΤ

Το μήνυμα της Αθηνάς Καμπάκογλου για την Αυλή των χρωμάτων.

Οριστικό τέλος έρχεται για την εκπομπή «Η αυλή των χρωμάτων», μετά τις δημόσιες καταγγελίες που έκανε η παρουσιάστρια της εκπομπής Αθηνά Καμπάκογλου, πως ο πρόεδρος της Δημόσιας Τηλεόρασης επιχειρεί να δώσει την παρουσίαση στην Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η ΕΡΤ αποφάσισε να βγάλει εκτός τη δημοσιογράφο, ενώ ο μουσικοσυνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος παραμένει στη θέση του και αναζητείται δεύτερος παρουσιαστής για μια νέα μουσική εκπομπή που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1.

Μέσα από τον λογαριασμό της εκπομπής «Η αυλή των χρωμάτων» στο Facebook, η Αθηνά Καμπάκογλου ανακοίνωσε το οριστικό τέλος του προγράμματος, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη διοίκηση της ΕΡΤ, η οποία -σύμφωνα με την δημοσιογράφο- διέκοψε την προβολή ακόμα και των επαναλήψεων.

«Το ταξίδι της «Αυλής των Χρωμάτων» εδώ τελειώνει…

Χωρίς δίκη μου ευθύνη.

Τελειώνει άραγε; Ή συνεχίζει σε άλλους ωκεανούς;

Η εμπάθεια της διοίκησης της ΕΡΤ δεν έχει τέλος, έκοψε ακόμη και τις επαναλήψεις, τις οποίες τιμήσατε με τα ποσοστά τηλεθέασης που δώσατε.

Από ότι φαίνεται σύμφωνα με τα γραφόμενα στον τύπο ο κ. Νικολόπουλος, θα συνεχίσει να σας κάνει παρέα, με μια άλλη αντίστοιχη εκπομπή.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξη σας, όλα αυτά τα χρόνια!

Αθηνά Καμπάκογλου»

 

zappit.gr

Shares