Πέμπτη , 28 Σεπτεμβρίου 2023
Τελευταία Νέα

Καμπάκογλου: Αν αυτό νομίζει η διοίκηση της ΕΡΤ, πλανάται πλάνην οικτράν

“Κόλαφος” η Αθηνά Καμπάκογλου για την διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης.

Λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση πως η Αθηνά Καμπάκογλου δεν θα βρίσκεται πια στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής “Αυλή των Χρωμάτων”, η δημοσιογράφος μίλησε με λόγο αιχμηρό στην εφημερίδα Espresso για αυτή την απόφαση.

«Διαβάζοντας τα δημοσιεύματα που με αφορούν, ανάμεικτα συναισθήματα με πλημμύρισαν. Από τη μία θλίψη για την «υπεύθυνη» και «ειλικρινή» στάση της διοίκησης της ΕΡΤ, που προτιμά να την κάνει γνωστή μέσω διαρροών και ικανοποίηση από την άλλη για την ανυπαρξία στοιχείων όσων ισχυρίζεται.

Τι επιδιώκει η διοίκηση της ΕΡΤ, να με στείλει στο ψυχιατρείο; Αν αυτό νομίζει, πλανάται πλάνην οικτράν» σημειώνει αρχικά η γνωστή δημοσιογράφος.

Ποιος θα πιστέψει ότι αρνήθηκα όλα αυτά που δήθεν μου πρότεινε; Και στην αρχισυνταξία και στην παρουσίαση; Θα με ενοχλούσε τελικά το τρίτο πρόσωπο;

Δεν έχω τέτοιου είδους ανασφάλειες κύριοι της διοίκησης. Συνεργάστηκα κατά καιρούς με πολλούς συναδέλφους και αυτοί, αν θελήσω, θα μιλήσουν για τη συνεργασία μας.

Άλλωστε η προϊστορία καθενός μας είναι γνωστή τοις πάσι και μας συνοδεύει παντού! Απλά ψάχνετε δικαιολογίες για να στηρίξετε την απομάκρυνσή μου και δυστυχώς επιλέξατε τον πλέον ανήθικο τρόπο» καταλήγει η Αθηνά Καμπάκογλου.

 

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares