Τετάρτη , 3 Μαρτίου 2021
Τελευταία Νέα

KAΛΕΣΜΑ ΤΟΥ Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ…(ΒΙΝΤΕΟ)

Μήνυμα προς όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες στέλνει ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κ.Βελόπουλος ώστε όλοι μαζί, ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα που ζούμε.

Ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ παρά τη δυναμική που καταγράφει το κόμμα του (οι δημοσκοπήσεις το αποδεικνύουν ΕΔΩ) καλεί σε συστράτευση όλα τα κόμματα και κινήματα που νοιάζονται τον τόπο και το Έθνος.
Επικοινωνήσαμε μαζί του και μας είπε χαρακτηριστικά το εξής.
«Αυτή τη στιγμή χάνεται το Έθνος. Αν ήταν μόνο τα 30 αργύρια των Μνημονίων και της οικονομίας θα το λύναμε το θέμα. Πρόγραμμα ρεαλιστικό κι άμεσα εφαρμόσιμο το έχουμε. Δυναμική έχουμε. Το θέμα όμως είναι Εθνικό. Χάνεται το Έθνος. Τα Κοινοβουλευτικά κόμματα ‘ξεπουλούν’ τη Μακεδονία, τη Θράκη, το Αιγαίο, τίθεται θέμα Τσάμικου, η Τουρκία εποφθαλμιά την Ελλάδα μας. Χάνεται το Έθνος, χάνεται η Ελλάδα. Μπροστά σε αυτόν τον κίνδυνο πρέπει όλοι να σταματήσουμε να έχουμε τη λογική του ‘έχω ένα μαγαζάκι’. Πρέπει όλοι μαζί κόμματα και κινήματα ΕΛΛΗΝΙΚΑ να ενωθούμε. Όλοι μαζί μόνο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον ΕΘΝΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ που προκαλείται από τις πολιτικές των κοινοβουλευτικών κομμάτων.
Δείτε το βίντεο

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares