Σάββατο , 17 Αύγουστος 2019

Κ. Βελόπουλος στο Ράδιο Θεσσαλονίκη: Εμμονή από τη ΝΔ να μην μπει η «Ελληνική Λύση» στη Βουλή – Σκυλεύουν το Μακεδονικό αυτοί που κάνουν κόμμα από τα συλλαλητήρια…

Ραδιοφωνική συνέντευξη έδωσε ο Κ.Βελόπουλος, Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 και τους Στέφανο Διαμαντόπουλο  και Δημήτρη Διαμαντίδη.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα της επικαιρότητας κι όχι μόνο ενώ αναλύθηκαν οι θέσεις και το πρόγραμμα του κόμματος.

Για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» που τον αποκάλεσε «το νέο μαντζούνι της ακροδεξιάς» ο πρώην βουλευτής σχολίασε: «Δεν θα μπω στην λογική του πρώτου Θέματος. Ξέρουμε τι εξυπηρετεί η εφημερίδα. Ξέρουμε ότι έχει σχέση με τον κ. Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό. Προτιμώ τα μαντζούνια από το αλεύρι, το πετρέλαιο το λαθραίο ή τα λαθραία τα τσιγάρα. Όποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει. Αντιλαμβάνομαι ότι η εμμονή της ΝΔ και του συγκροτήματος των Παραπολιτικών του κ. Μαρινάκη είναι να μην μπει ποτέ η «Ελληνική Λύση» στη Βουλή και αντιλαμβάνομαι και το ψέμα που μπορεί να πούνε για να μην μπούμε».

«Είμαστε οι μοναδικοί που έχουμε πρόγραμμα, που μιλάμε με αριθμούς, λέμε τι θα κάνουμε. Είμαστε το μοναδικό κόμμα που είμαστε από την Περιφέρεια. Κατεβαίνουμε από τη Μακεδονία προς την Αθήνα» πρόσθεσε. «Δεν είμαστε με αυτήν την Ευρώπη. Θέλουμε την Ευρώπη των λαών, των εθνών και της αλληλεγγύης. Αν θεωρείται «Ευρώπη» την γερμανική Ευρώπη, εγώ είμαι απέναντί της» συμπλήρωσε.

Ερωτώμενος για συμμαχίες με άλλες δυνάμεις στα δεξιά της ΝΔ και για συνομιλίες με πρόσωπα όπως ο κ. Μπαλτάκος, ο κ. Βελόπουλος σημείωσε «στο χωριό μου λένε κάτι. Το σάπιο κρέας δεν το βάζεις στο ψυγείο μαζί με το φρέσκο κρέας. Θα σαπίσει και το φρέσκο. Θέλουμε αυτό που φτιάξαμε να είναι το καινούριο. Ο μόνος παλιός είμαι εγώ. Όλοι οι άλλοι είναι καινούριοι».

Αιχμηρός ήταν και για τα κόμματα που προήλθαν ή αναμένεται να προκύψουν από τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία ξεκαθαρίζοντας ότι δεν συζητάει ούτε με αυτούς. «Όταν σκυλεύεις ένα εθνικό θέμα και ξαφνικά γίνεσαι Μακεδονομάχος και αυτοαναγορεύεσαι μέσα από συλλαλητήρια σημαίνει ότι έχεις έναν δόλιο σκοπό στο πίσω μέρος του μυαλού σου να πολιτευτείς και να σκυλέψεις το Μακεδονικό» ανέφερε αρχικά

«Όταν σκυλεύεις ένα εθνικό θέμα και μαζεύεις τον κόσμο ακομμάτιστα αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού σου έχεις να κάνεις κόμμα τότε αυτό και μόνο δείχνει οπορτουνισμό, καιροσκοπισμό και πολιτικαντισμό με τον οποίο διαφωνώ» συμπλήρωσε ο κ. Βελόπουλος.

ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΤHESSNEWS ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares