Σάββατο , 21 Μαΐου 2022

Κ.Βελόπουλος στο ONE TALK: «Κατασκευή τείχους στον Έβρο και επαναφορά των ναρκοπεδίων για να σταματήσει η εισβολή των αλλοδαπών»… (BINTEO)

Η τηλεοπτική εμφάνιση του Κ. Βελόπουλου, ευρωβουλευτού και Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ έθεσε το πλαίσιο στο οποίο κινείται το κόμμα.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του κόμματος «Ελληνική Λύση» μιλώντας στo One Channel, χαρακτήρισεκαι παρουσίασε το πρόγραμμά του για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπιστεί το  ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει να πάνε από εκεί που ήρθαν.

Ο Κ. Βελόπουλος στην εκπομπή One Talk! «….αυτός που εμπορεύεται την ψυχή του ανθρώπου, αυτός που εμπορεύεται παιδάκια, θα θανατώνεται»

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 28. Mai 2019

Εν συνεχεία της συζήτησης που είχε ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε τα μέτρα που οραματίζεται να εφαρμόσει. «Τείχος στον Εβρο και… ναρκοπέδιο ώστε να προφυλασσόμαστε κι από τους Τούρκους» σημείωσε, τονίζοντας πως «αν γίνει πόλεμος, οι Τούρκοι θα κάνουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη».

«Στήνεις ένα τείχος από το Δέλτα του Εβρου ως το Τριεθνές, βάζεις κι ένα ναρκοπέδιο ωραίο όπως έκαναν οι Βούλγαροι από την άλλη πλευρά και είσαι μια χαρά» είπε χαρακτηριστικά.

Το σχετικό βίντεο:

AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ! «….«αν γίνει πόλεμος, οι Τούρκοι θα κάνουν βόλτα μέχρι τη Θεσσαλονίκη…»

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 28. Mai 2019

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares