Δευτέρα , 25 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Bελόπουλος για Δένδια: Διέπραξε προδοσία – Χάρισε το Καστελόριζο στους Τούρκους από τηλεοράσεως….

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ : 
 «Ρυθμίσεις για τη διασφάλιση της πρόσβασης σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας – Ίδρυση και καταστατικό του Οργανισμού Διασφάλισης της Ποιότητας στην Υγεία Α.Ε. (Ο.ΔΙ.Π.Υ. Α.Ε.) και άλλες επείγουσες διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας»

Ξεκινώντας θα ήθελα να αναφερθώ σε όσα κάνει η κυβέρνηση και να πω ότι είναι τσαπατσούλικα. Βιαστικά. Και αυτό φαίνεται από τον ρυθμό με τον οποίο φέρνει τα ν/σ τις τελευταίες ημέρες. Δυστυχώς το πολίτευμά μας μας δίνει την δυνατότητα να συμπεριφερόμαστε πολλές φορές αυταρχικά. Έχετε φέρει για την υγεία 7 – 8 ν/σ μέσα σε ένα χρόνο.

Βλέπω εδώ ότι το Ίδρυμα Νιάρχος είναι αρωγός στο Υπουργείο Υγείας. Αυτό το Υπουργείο δεν μπορεί να κάνει τίποτα από μόνο του; Χρειάζεστε υποστηλώματα για να λειτουργήσετε; Μην το λέτε λοιπόν εθνικό σύστημα υγείας. Αλλάξτε του όνομα. Κάντε το Εθνικό Σύστημα Ιδρύματος Νιάρχος. Αυτό το αγκάλιασμα με το Νιάρχος, αυτή τη διαπλοκή, δεν την καταλαβαίνω. Όταν επισκέφθηκα εγώ το Νιάρχος είδα μέσα όλο «παιδιά» της ΝΔ. Όταν το κράτος αναθέτει την δημόσια υγεία σε μην κυβερνητικές οργανώσεις, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι το ίδιο. Και στην περίπτωση αυτή, αν δεν μπορείτε δηλαδή, κλείστε το το Εθνικό Σύστημα Υγείας και αναθέστε το στην ιδιωτική πρωτοβουλία.

Να το κάνετε Εθνικό Σύστημα Ιδρύματος Νιάρχος… Δε ντρέπεστε λίγο;.. Tα έχετε καταστρέψει όλα;…

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 30. Juli 2020

 

Αποκάλυψη Βόμβα για το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τη ΝΔ… Υπεγράφη συμφωνία σκάνδαλο το 2009 …

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 30. Juli 2020

Και γιατί το Ίδρυμα Νιάρχος έχει τόση αγάπη με το Εθνικό Σύστημα Υγείας; Γιατί δεν κάνει μια δωρεά για την άμυνά μας; Να δώσει 40 – 50 εκατομμύρια στην άμυνα. Μόνο με την υγεία ασχολείται. Βέβαια η ΜΚΟ «ΠΡΑΞΙΣ», αυτή η ΜΚΟ των προσφύγων, ανήκει στο Νιάρχος. Για να μην αναφερθώ στο πώς κυλά και πώς πηγαίνει σε αυτούς το μαύρο χρήμα. Να μην πω ότι δεν φορολογούνται.

Από το 2009 οι κυβερνήσεις πάσχουν από Νιαρχολαγνεία. Τότε είχε ψηφιστεί ένα ν/σ που αποτελεί σκάνδαλο αισχίστου είδους, γιατί ουσιαστικά αποτελεί μία σύμβαση με το Νιάρχος, το οποίο μπορεί, λέει, μονομερώς να ανακαλέσει την δωρεά. Σύμφωνα με την σύμβαση αυτή, το κράτος σε ένα τρίμηνο θα καταβάλει όσα ισχυριστεί το ίδρυμα ότι ξόδεψε και μάλιστα αναπροσαρμοζόμενα με βάση τον τιμάριθμο. Και αν προσθέσει κανείς και τα έξοδα συντήρησης, τότε μιλάμε για δεκάδες εκατομμύρια. Και η κυβέρνηση το υπέγραψε! Κύριοι, είστε μία κυβέρνηση ολιγαρχίας, μία κυβέρνηση διαπλεκομένων και νταβατζήδων. Αυτό είναι σκάνδαλο! Για να μην αναφερθώ στους διορισμούς. Που έχετε κάνει ένα σωρό συνέργειες με ιδιώτες μόνο και μόνο για να βολέψετε δικούς σας ανθρώπους. Πώς την υπογράψατε αυτή τη σύμβαση το 2009; Ποιος θα πληρώσει γι’αυτό;

προς βουλευτές ΝΔ – Εμείς λέμε αυτά που θέλετε κι εσείς να πείτε αλλά ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ… δεν σας επιτρέπει ο Πρόεδρος σας, o Μητσοτάκης …

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 30. Juli 2020

Ο Έλληνας των 400 ευρώ δεν μπορεί να πάει σε ιδιωτικά νοσοκομεία. Δεν μπορεί ούτε να πληρώσει ούτε και να παρέμβει. Εγώ τουλάχιστον έχω την εντιμότητα να λέω ότι πληρώνω και πηγαίνω σε ιδιωτικό νοσοκομείο εάν χρειαστεί. Έχετε εγκληματίσει με την δημόσια υγεία γιατί εξυπηρετείτε συντεχνίες. Εξ ημών εδώ στην βουλή οι περισσότεροι είναι γιατροί και δικηγόροι. Σκεφτείτε λοιπόν τι συντεχνίες εξυπηρετούνται. Ο μέγας Πλάτων είχε πει ότι σε μια πολιτεία, όπου στην άσκηση εξουσίας υπάρχουν πολλοί δικηγόροι και γιατροί, υπάρχει σήψη. Δυστυχώς η βουλή δεν είναι ο καθρέφτης της Ελληνικής κοινωνίας.

Πάμε στο θέμα του κορωναϊού. Πόσο κοστίζει για έναν άνεργο να αγοράζει μάσκες; Έχετε σκεφτεί ποτέ; 150 ευρώ το μήνα του στοιχίζει. Πού θα βρει τα 150 ευρώ το μήνα; Γιατί δεν τις δίνετε δωρεάν τις μάσκες, που για τον Τσιόδρα στην αρχή ήταν αχρείαστες, μετά χρήσιμες, μετά ξανά αχρείαστες και τώρα υποχρεωτικές; Αποφασίστε τι θα κάνετε. Κανονικά σε ένα παιδί κάτω των 10 ετών απαγορεύεται η χρήση μάσκας. Πώς το επιβάλλετε εσείς; Είναι δυνατόν να φορούν τη μάσκα μικρά παιδιά στο σχολείο επί 6-7 ώρες; Και την ίδια ώρα που επιβάλλετε την χρήση της μάσκας ανοίγετε την κρουαζιέρα. Είστε μεταξύ σπείρας και άκμονος. Σας έτυχε αυτή η δύσκολη περίσταση για την χώρα με τον κορωναϊό. Κανείς δεν το περίμενε. Φροντίστε όμως τα μέτρα που παίρνετε να έχουν μια λογική. Εσείς κάνετε συνεχώς αντιφατικές ανακοινώσεις.

Ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε πεί ότι η χώρα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο και είχε δίκιο. Αυτά που σας λέμε εμείς τώρα θα ήθελαν πολλοί συνάδελφοι να τα πουν αλλά δεν μπορούν. Γιατί διέπεστε από έναν ακρο – νέο – φιλελευθερισμό. Και πάνω απ’ όλα νομοθετείτε στο πόδι. Άρπα – κόλλα.

Πάμε και στα χειρότερα. Να υπενθυμίσω στον Υπουργό Υγείας και στον κ. Χαρδαλιά, που καθώς βλέπω ετοιμάζονται να κλείσουν πάλι τις εκκλησίες εν όψει του 15Αύγουστου, ότι από τις 30 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου υπάρχει μία μουσουλμανική προσευχή. Σας λέω να μην το κάνετε. Να μην κάνετε ότι κάνατε και το Πάσχα, που κλείσατε τις εκκλησίες και αφήσατε ανοιχτά τα τζαμιά. Και είμαι περίεργος να δω αν θα ισχύσουν τώρα τα μέτρα. Ο Χρυσοχοΐδης είπε ότι θα μπουκάρει αστυνομία σε σπίτια για να κάνει ελέγχους. Θα μπουκάρει η αστυνομία σε σπίτια! Δηλαδή μιλάμε για παραβίαση του ασύλου. Και αυτό το είπε ο Υπουργός! Όλα αυτά δείχνουν κάτι. Είστε πολύ αυστηροί με τους Έλληνες και δεν είστε με ανθρώπους άλλων δογμάτων, θρησκειών κλπ. Γιατί δεν είστε και με αυτούς αυστηροί; Εδώ μιλάμε για την δημόσια υγεία.

Καλέστε τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, ας μαζευτούμε όλοι να κάνουμε προτάσεις για την ανασυγκρότηση της οικονομίας, γιατί δεν έχετε πρόγραμμα και αυτό φαίνεται. Ούτε προεκλογικά είχατε πρόγραμμα. Αλλά αν έχουμε οι υπόλοιποι κάτι να προτείνουμε, να το κάνουμε για να σας βοηθήσουμε. Και δεν μιλώ για συνάντηση πολιτικών αρχηγών, αλλά για συνάντηση εμπειρογνωμόνων. Κάντε το γιατί από τον Οκτώβριο θα σας δέρνουν! Μία πανδημία δεν αντιμετωπίζεται από μία κυβέρνηση.

Πάμε και στα σοβαρά. Θα σας πω μια ημερομηνία: 30 Ιουλίου 1994. Εκείνη την ημέρα  υπογράψαμε το Διεθνές Δίκαιο των Θαλασσών. Όμως μέχρι σήμερα καμμία κυβέρνηση δεν ανακήρυξε ΑΟΖ. Κινδυνεύουμε με πόλεμο και δεν κάνουμε τίποτα. Η ανακήρυξη είναι μονομερές δικαίωμα και η οριοθέτηση είναι διμερές. Και σας ρωτώ γιατί καμμία κυβέρνηση δεν έκανε το αυτονόητο: να ανακηρύξει ΑΟΖ; Γιατί δεν καθιερώσαμε αλιευτικές ζώνες; Γιατί συνεχίζουμε να θρέφουμε την Τουρκία; Όταν ταΐζεις τον λύκο με κρέας θα θέλει κι άλλο. Χρειάζεται εθνική ομοψυχία γιατί με τους Τούρκους τους επόμενους μήνες θα αντιμετωπίσουμε δύσκολες στιγμές.

Διάβαζα σήμερα σε γερμανική εφημερίδα -το έλεγε η γερμανική εφημερίδα επαναλαμβάνω- ότι οι θέσεις της Αθήνας έναντι της Τουρκίας είναι σκληρές! Και καλεί την Αθήνα να απομακρυνθεί από τις σκληρές θέσεις της για κυριαρχικά δικαιώματα σε 3.000 νησιά και νησίδες!

Σήμερα επίσης ο κ. Δένδιας μιλώντας στην ΕΡΤ είπε ότι η συμφωνία με την Αίγυπτο θα μπορούσε να είναι μερική οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών! Βγαίνει ο Υπουργός εξωτερικών και μιλά για μερική οριοθέτηση ΑΟΖ με την Αίγυπτο και τα κόμματα δεν βγάζουν ανακοινώσεις! Αυτό το έκανε ο κ. Δένδιας στο Ιόνιο και τώρα πάει να το κάνει στο Αιγαίο! Και σας λέω να μην διανοηθεί η κυβέρνηση να προχωρήσει! Ο κ. Δένδιας σήμερα δεν αρνήθηκε την εξαίρεση του Καστελόριζου με όσα είπε από την ΑΟΖ και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έβγαλε καμμία ανακοίνωση γι’ αυτό το θέμα. Ποιος είναι ο Δένδιας που κάνει αυτές τις ανακοινώσεις; Είναι προδοσία να ανακοινώσει ο Υπουργός Εξωτερικών ότι χαρίζει το Καστελόριζο. Πώς αποφασίζει μία κυβέρνηση να παραδώσει ελληνικό έδαφος; Πρέπει ο κ. Δένδιας να ανακαλέσει άμεσα, γιατί βγήκαν οι τουρκικές εφημερίδες και το έκαναν σημαία αυτό που είπε! Οι Τούρκοι λένε ότι η Ελλάδα συμφώνησε! Γιατί δεν βγαίνει ο Δένδιας να το διαψεύσει; Και την ίδια ώρα το Barbaros απέπλευσε από την Τουρκία και κατευθύνεται στην Κύπρο. Και αν για εσάς η Κύπρος «κείται μακρά» για εμάς είναι Ελλάδα! Έχουμε και το ενιαίο αμυντικό δόγμα. Είναι δυνατόν μετά από όλα αυτά να μην μιλά κανένας σας; Υπάρχει συμφωνία να μην μιλάμε; Συμφωνούν όλοι οι βουλευτές της ΝΔ με αυτές τις αποφάσεις; Κύριοι συνάδελφοι της ΝΔ σας ρώτησε εσάς κάποιος; Τι είστε εσείς; Πώς συμφωνείτε; Ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν μιλά; Θα το καταπιούμε δηλαδή και αυτό; Κύριοι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ όταν υπογράψατε τη Συμφωνία των Πρεσπών έβγαιναν οι της ΝΔ και σας αποκαλούσαν προδότες και τώρα αυτοί πουλούν εθνική κυριαρχία και δεν μιλάτε; Φοβάστε; Τι φοβάστε; την Τουρκία; Μην φοβάστε την Τουρκία. Σήμερα ο Τουρκικός τύπος λέει ότι έχουν πρόβλημα με την Πολεμική Αεροπορία τους. Δεν έχουν πιλότους. Και με το Πολεμικό Ναυτικό τους έχουν πρόβλημα. Δεν έχουν πλοιάρχους. Έχουν αποστρατευτεί όλοι. Τους έχουν πάρει τα κεφάλια. Εμείς έχουμε και αεροπορία και ναυτικό. Γιατί να είμαστε φοβικοί απέναντι στους Τούρκους;

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΔΕΝΔΙΑ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ – ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 30. Juli 2020

Tο Barbaros κόβει βόλτες στην Κύπρο κι εσείς σφυρίζετε αδιάφορα… ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ….

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 30. Juli 2020

Βγήκε και ο Καλίν, ο εκπρόσωπος του Ερντογάν και είπε ότι είμαστε μπάσταρδο έθνος. Ότι δεν έχουμε καμμία σχέση με την αρχαία Ελλάδα, ούτε με το Βυζάντιο. Και ο Υπουργός Εξωτερικών δεν έκανε καμμία δήλωση. Δεν βγήκε καμμία ανακοίνωση. Είναι δυνατόν να μιλούν αυτοί που έσφαζαν μειονότητες, που βίαζαν, να μιλά ένα κράτος φασιστών και ναζιστών και να μην απαντάμε; Έπρεπε το Υπουργείο να βγάλει μια ανακοίνωση.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΩΣΙΜΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΚΑΛΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΑΦΩΝΗ Η ΒΟΥΛΗ

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 30. Juli 2020

Αυτό που με ενοχλεί στη ΝΔ ότι σας μιλάμε, ακούτε αλλά όσα ακούτε είναι «μπαινάκης – βγαινάκης». Σήμερα διαβάζω ότι η κ. Κεραμέως έδωσε άδεια για την ανέγερση νέου τζαμιού στη Θράκη. Στην Τουρκία υπάρχει ένα τζαμί ανά 800 κατοίκους και εμείς έχουμε 1 τζαμί ανά 400 κατοίκους. Σας φωνάζουμε να παγώσετε την ανέγερση τζαμιών. Πιέστε την Τουρκία εκεί που πονάει.

ΚΡΑΥΓΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΗ ΧΤΙΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΖΑΜΙΑ – ΠΑΓΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΩΡΑ

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 30. Juli 2020

Γιατί δεν ρίχνετε γέφυρα στον Άσαντ στην Συρία; Ο Άσαντ αποφάσισε χθες να ανεγείρει ένα ακριβές αντίγραφο της Αγ. Σοφίας στην Συρία. Και εμείς πάλι δεν κάναμε τίποτα. Γιατί δεν τον αγκαλιάζετε; Εδώ αγκαλιάσατε τους Παλαιστίνιους, που έχουν ταχθεί με το μέρος του Ερντογάν και μετά από αυτό δεν αναγνωρίσατε επισήμως την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ. Και τώρα αντί να βοηθήσουμε τον Άσαντ περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσει η Γερμανία για την Συρία.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΑΣΑΝΤ ΧΤΙΖΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ . ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΔ

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 30. Juli 2020

Σας λέγαμε για τα κόκκινα δάνεια να κάνετε μια bad bank, που την έκαναν οι Αμερικανοί στην δεκαετία του ’40 και πέτυχε το εγχείρημα. Δεν το κάνατε. Και τώρα βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και μιλά για προστασία της α’ κατοικίας, που είχε συμφωνήσει με την τρόϊκα για τους πλειστηριασμούς. Και σήμερα, αφού κι εσείς είστε υπέρ των πλειστηριασμών έρχεστε και ψηφίζετε νόμο για την προστασία της α’ κατοικίας. Με το Νιάρχος υπογράψατε σύμβαση και του δίνετε ό,τι και όσα ζητήσει, αλλά προχωράτε σε κούρεμα 60% στα αναδρομικά των συνταξιούχων. Δεν τους τα δίνετε, αν και τα δικαιούνται και οι συνταξιούχοι και οι ένστολοι. Είστε απατεώνες, γιατί όχι μόνο δεν δίνετε τόκους, αλλά κουρεύετε και το βασικό τους. Και αυτά τα λεφτά τα έχουν πληρώσει οι συνταξιούχοι. Με δικούς σας νόμους τα πλήρωσαν. Εσείς κυβερνούσατε. τους τα χρωστάτε, δεν τα δίνετε, τα κουρεύετε και τους ζητάτε να σας χειροκροτήσουν.

ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΟΛΟΙ ΛΕΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 30. Juli 2020

ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 30. Juli 2020

Το μεγαλύτερο όμως σκάνδαλο έχει γίνει με νόμο της ΝΔ. Και αναφέρομαι στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Αθωώθηκαν όλοι! Πήραν 500 εκατ. ευρώ θαλασσοδάνεια, ο ΣΥΡΙΖΑ το συγκάλυψε -ακούσια ή εκκούσια δεν γνωρίζω- άλλαξε ο ποινικός κώδικας και τελικά αυτοί αθωώθηκαν και ο Ελληνικός λαός έχασε 500 εκατ. ευρώ. 35 άτομα, όλοι βαρύνονταν με κακουργηματικές κατηγορίες και όλοι αθωώθηκαν. Και συλλαμβάνετε αυτόν που χρωστά 5 – 6 χιλιάδες ευρώ, κόβετε συντάξεις και δεν μιλά κανείς. Κανένα κόμμα δεν ντρέπεται.

Σεισμός για τα 500 εκατ του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Θα μπορούσαν να πάνε σε ΟΠΛΑ, σε ΦΡΕΓΑΤΕΣ … ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ….

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 30. Juli 2020

Βελόπουλος σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ: Βάζετε φυλακή τους Έλληνες για 5 χιλ.ευρώ και τα λαμόγια που έφαγαν 500 εκατ. ευρώ τους αφήνετε ελεύθερους…

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 30. Juli 2020

Δεν κυβερνάται όμως έτσι η Ελλάδα. Έτσι κυβερνάται μόνο η cosa nostra. Πλήρης διαφάνεια και πάταξη της διαφθοράς χρειάζεται. Τα λεφτά αυτά θα μπορούσαν να πάνε στην εθνική μας άμυνα, να πάρουμε πυραύλους και όπλα και να μην φοβόμαστε κανένα. Να προστατέψουμε την πατρίδα μας. Σας το επαναλαμβάνω. Από τον Οκτώβριο θα σας πετούν πέτρες και θα είναι πέτρες αγανάκτησης.

Χωρίς άμυνα δεν υπάρχει κράτος άρα δεν υπάρχουν συνταξιούχοι… ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ …

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 30. Juli 2020

προς ΝΔ – Δεν είστε ούτε πατριωτική δεξιά, ούτε λαική δεξιά… Καταλάβετέ το είστε ΑΚΡΑΙΟΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ….

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 30. Juli 2020

 

ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ 26:13 ΕΩΣ 27:06 ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΟΜΙΛΙΑΣ

ΓΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΠΟ 27:17 ΕΩΣ 28:47 ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΟΜΙΛΙΑΣ
ΓΙΑ ΜΑΣΚΕΣ  ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ 9:19 ΕΩΣ 10:16 ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΟΜΙΛΙΑΣ
ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ – ΕΚΛΟΓΕΣ   ΑΠΟ 14:22 ΕΩΣ 15:33 ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΟΜΙΛΙΑΣ
ΓΙΑ ΑΟΖ – – ΕΛΛΑΔΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΕΝΔΙΑ ΕΡΤ  ΑΠΟ 15:56 ΕΩΣ 19:12
ΓΙΑ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣ ΚΥΠΡΟΣ ΑΠΟ 20:05 ΕΩΣ 20:47
Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares