Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Κ. Βελόπουλος: “Οι Τούρκοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν παίζουμε”… (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 για τις κινήσεις του Γιαβούζ, λέγοντας ότι “πρέπει να επανέλθει το ενιαίο αμυντικό δόγμα του Παπανδρέου με το οποίο θα είχαμε πόλεμο σήμερα”.Συγκεκριμένα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 ότι πρέπει να επανέλθει το ενιαίο αμυντικό δόγμα του Παπανδρέου με το οποίο -όπως είπε- θα είχαμε πόλεμο σήμερα, για να καταλάβουν οι Τούρκοι ότι δεν παίζουμε. Ανέφερε δε, ότι σε αυτή την περίπτωση οι ενέργειες του τουρκικού γεωτρύπανου θα αποτελούσαν casus belli.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης χαρακτήρισε “πολιτικό κοινό εκβιαστή” τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας μετά την προειδοποίηση για κάλπες στις 15 Αυγούστου.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είπε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θυσιάζει τη σταθερότητα της χώρας μόνο και μόνο για να γίνει πρωθυπουργός, επειδή θυμάται τον πατέρα του.

“Η πρότασή του μου θυμίζει το ή εμένα ή τα τανκς” τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι για τον Κυριάκο Μητσοτάκη “πάνω από όλα είναι η καρέκλα”.

Εκτίμησε επίσης ότι με αυτό τον τρόπο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσπαθεί να αλώσει την Ελληνική Λύση.

Ο κ. Βελόπουλος υποστήριξε ότι τα κόμματα δεν έχουν προγράμματα, εξέφρασε και πάλι τη διαφωνια του με τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και με τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη επί του θέματος.

‘Να μας πει τί θα έκανε σήμερα η ΝΔ με το τουρκικό γιαβούζ” συνέχισε και εκτίμησε ότι η ΝΔ θα βγει αυτοδύναμη κάτι που θα αποκαλύψει το πόσο επικίνδυνος είναι ο Μητσοτάκης επειδή δεν έχει πρόγραμμα.

news247.gr

Shares