Σάββατο , 28 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Κ.Μητσοτάκης: Δεν επιστρέφουν οι ΦΙΛΑΘΛΟΙ στα ΓΗΠΕΔΑ – Απαντά η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Κ.Μητσοτάκης: Δεν επιστρέφουν οι ΦΙΛΑΘΛΟΙ στα ΓΗΠΕΔΑ - Απαντά η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Ανακοινώθηκε  πως με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ο Πρωθυπουργός λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε τo εξής. Η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες.

Το δελτίο τύπου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ είναι σαφέστατο.

Η αναστολή της απόφασης Χαρδαλιά – Αυγενάκη για επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα λίγες ώρες πριν την έναρξη των αγώνων έπειτα από παρέμβαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων, αποτελεί ένα πρωτοφανές «μπρος – πίσω» κατά την ορολογία της καλαθοσφαίρισης.

Χθες είπαν «ναι» και σήμερα αναστέλλουν, αποδεικνύοντας ποσο πρόχειρα λειτουργούν και ποσο επικίνδυνοι μπορούν να γίνουν!

Με όλα αυτά τα «μπρος – πίσω» έχουν την απαίτηση ο κόσμος να υπακούσει και να τους πιστέψει! Λογικό είναι να μην τους εμπιστεύεται πλέον ουδείς.

Ανακοίνωση τύπου της Ελληνικής λύσης για την αναστολή της κυβερνητικής απόφασης περί παρουσίας φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες…

 

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares