Πέμπτη , 2 Ιουλίου 2020
Τελευταία Νέα

Κ. Ιατρίδης στον FOCUS FM: Δούρειος Ίππος για τον Ερντογάν οι λαθρομετανάστες-Μέσα σε αυτούς υπάρχουνε άνθρωποι της ΜΙΤ και Τζιχαντιστές-Όταν θα έρθει η στιγμή θα τους χρησιμοποιήσει……(ΗΧΗΤΙΚΟ)

Κ. Ιατρίδης στον FOCUS FM: Δούρειος Ίππος για τον Ερντογάν οι λαθρομετανάστες-Μέσα σε αυτούς υπάρχουνε άνθρωποι της ΜΙΤ και Τζιχαντιστές-Όταν θα έρθει η στιγμή θα τους χρησιμοποιήσει......(ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για «τεράστιο λάθος» έκανε λόγο μιλώντας στον FOCUS FM ο πτέραρχος εν αποστρατεία, Κώστας Ιατρίδης, αναφερόμενος στις δηλώσεις Χαρδαλιά ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις θα αναλάβουν τους ελέγχους για κορωνοϊό στα νησιά…

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή “FOCUS στη 1” με τον Στέφανο Δαμιανίδη, σημείωσε ότι «ο ρόλος των ενόπλων δυνάμεων είναι να προστατεύει τα κυριαρχικά δικαιώματα και τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας». Διευκρίνισε, ότι είναι υποχρέωση του στρατού η συνδρομή σε θέματα πολιτικής προστασίας, «όταν πρόκειται για καταστροφές, πυρκαγιές, σεισμούς αλλά μέχρι ενός σημείου».

Σχετικά με τη δήλωση που έκανε πρόσφατα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ότι «θα κάψουμε όποιον πατήσει τα ποδάρια του σε ελληνικό έδαφος», ο κ. Ιατρίδης είπε ότι πρόκειται για ένα «μήνυμα αποτροπής». «Τι περιμέναμε, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ να προσφέρει τριαντάφυλλα στην Τουρκία; Αυτή είναι η απάντηση, αυτή έπρεπε να δοθεί και αυτή θα έπρεπε να τη στηρίξουν όλα τα κόμματα εάν θέλουμε να στείλουμε ένα αποφασιστικό και πειστικό μήνυμα αποτροπής» τόνισε και εξέφρασε την άποψη ότι αν η πολιτική ηγεσία δεν στηρίζει τις δηλώσεις του κ. Φλώρου, αυτό αποτελεί «βούτυρο στο ψωμί» της Τουρκίας. Έκανε λόγο για διγλωσσία από πλευράς κυβέρνησης στο θέμα αυτό και παρατήρησε ότι «δεν υπάρχει αποφασιστικό μήνυμα».

«Βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας ακραίας επίθεσης από την Τουρκία» είπε και εξήγησε ότι «μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή, γιατί η Τουρκία ότι λέει το κάνει, και ό,τι σκέφτεται και διεκδικεί θα το πραγματοποιήσει». Ο κ. Ιατρίδης επισήμανε ότι θα έπρεπε, με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, να συγκληθεί συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για να σταλεί και ένα «μήνυμα ενότητας» και να υπάρξει ομόφωνο ψήφισμα από τη Βουλή ως προς το ποιες είναι οι κόκκινες γραμμές της χώρας μας. «Αντί να συμβεί αυτό, εμείς καθόμαστε και σχολιάζουμε αν τα είπε καλά ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ» τόνισε.

«Οι λαθρομετανάστες θα είναι ο Δούρειος Ίππος της Τουρκίας και γι’ αυτό τους στέλνει και δυστυχώς εμείς δεν έχουμε εφαρμόσει μια πολιτική, μέχρι και σήμερα, ώστε να αποτρέψουμε την είσοδο» είπε ο κ. Ιατρίδης. «Μέσα σε αυτούς (σ.σ. τους παράνομους μετανάστες), πιθανώς να υπάρχουν και τζιχαντιστές»! είπε ο ίδιος και διερωτήθηκε «αυτούς, όταν θα δημιουργηθεί κάποια κατάσταση, δεν θα τους χρησιμοποιήσει ο Ερντογάν;». Τέλος, εξέφρασε τον φόβο ότι «η Ελλάδα αρχίζει και ισλαμοποιείται» ενώ εκτίμησε ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία και θα «μας δημιουργήσουν πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα».

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares