Πέμπτη , 24 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

KΡΑΥΓΗ ΤΟΥ Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ!Θα διαλυθεί η ΕΛΛΑΔΑ! Να ενωθούμε οι Έλληνες να διώξουμε τους πολιτικούς απατεώνες… (ΒΙΝΤΕΟ)

KΡΑΥΓΗ ΤΟΥ Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ!Θα διαλυθεί η ΕΛΛΑΔΑ! Να ενωθούμε οι Έλληνες να διώξουμε τους πολιτικούς απατεώνες... (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην τηλεόραση του Σκάι και τους ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΥΣ εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κ. Βελόπουλος…

Η συζήτηση ξεκίνησε, όπως είναι λογικό, με τη συμφωνία για το χρέος, όπως ορίστηκε στο χθεσινό Eurogroup. Ο Κ. Βελόπουλος ανέδειξε το ζήτημα της διαφοράς του Αλέξη Τσίπρα στην Αντιπολίτευση και του Αλέξη Τσίπρα στην Κυβέρνηση, καθώς κάποτε έλεγε ότι η επιμήκυνση είναι «ένα μακρύτερο σκοινί για να κρεμαστούμε. »

Ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ τόνισε πως και με αυτή τη συμφωνία αναπαράγουμε το χρέος καθώς απλά το μεταθέτουμε στις επόμενες γενιές, ενώ δεν παράγουμε πλούτο, όπως απαιτείται για να μειώσουμε το δανεισμό.
Μάλιστα ο Κ. Βελόπουλος φρόντισε να τονίσει πως για να κλείσει η αξιολόγηση δώσαμε τα πάντα στις ιδιωτικοποιήσεις, όπως πχ τα λιμάνια Καβάλας κι Αλεξανδρούπολης, μεταξύ άλλων.

Κάλεσε δε το λαό να μαυρίσει τους ΣΥΡΙΖΑΝ.ΕΛ στις επόμενες κάλπες όποτε κι αν έρθουν.
Στη συνέχεια η συζήτηση κινήθηκε στη συμφωνία με τα Σκόπια που, όπως είναι φυσικό βρίσκει κάθετα αντίθετο τον Κ. Βελόπουλο. Όχι μόνο στο ζήτημα της ταυτότητας και της γλώσσας, αλλά και των βιβλίων της εκπαίδευσης και στην έλλειψη του erga omnes εν τοις πράγμασι.

Τόνισε τους κινδύνους με τη διάνοιξη του Αξιού αλλά και υπογράμμισε πως η κυβέρνηση έχει μία βιασύνη να κλείσει και τα ελληνοαλβανικά ζητήματα, κάτι που τον ανησυχεί.

Tέλος κάλεσε ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ να ενωθούν για να μην ΔΙΑΛΥΘΕΙ η ΕΛΛΑΔΑ…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares