Τρίτη , 29 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Kνωσσός «Μade in Turkey»! Τι έκανε η κυβέρνηση στον διασημότερο αρχαιολογικό χώρο της Κρήτης…

Kνωσσός «Μade in Turkey»! Τι έκανε η κυβέρνηση στον διασημότερο αρχαιολογικό χώρο της Κρήτης...

Την αντίδραση του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιου Βοργιά προκάλεσε η διαπίστωση ότι τα μηχανήματα που τοποθετήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού για την αυτοματοποίηση της εισόδου των επισκεπτών έχουν κατασκευαστεί στην Τουρκία!

Ο κ. Βοργιάς, όπως αναφέρει, βρέθηκε στο χώρο για εργασιακό θέμα και κάποια στιγμή περιεργάστηκε τα νέα μηχανήματα που προμηθεύτηκε το Υπουργείο Πολιτισμού για την αυτοματοποίηση της εισόδου της Κνωσού και κατά συνέπεια όλων των αρχαιολογικών χώρων της χώρας!
Διαπίστωσε λοιπόν ότι αυτά φέρουν ταμπέλα “Μade in Turkey”!

Ο ίδιος επισημαίνει:

“Παρά το γεγονος ότι πραγματικά πιστεύω ότι το εμπόριο μεταξύ των πολιτών ενώνει τους Λαούς, ωστόσο όμως αναρωτιέμαι πως η Κυβέρνηση προχώρησε στην προμήθεια εξοπλισμού απο την Τουρκία, – που να σημειωθεί ότι θα το δουν εκατομμύρια τουρίστες που θα επισκεφθούν την χώρα μας – μία χώρα που η Κυβέρνησή της κρατάει παράνομα εδώ και πολύ καιρό δύο Έλληνες στατιωτικούς, που αμφισβητεί την Εθνική μας κυριαρχία, που επανειλημμένα μας απειλεί και μας προσβάλει.
Πραγματικά αυτός ο ραγιαδισμός που εγώ αντιλαμβάνομαι ισχύει; Μήπως εγώ είμαι ο υπερβολικός”;

Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου διερωτάται γιατί η Κυβέρνηση δεν απευθύνθηκε σε Ελληνικές επιχειρήσεις, καθώς – όπως γνωρίζει – ακόμη και επιχειρήσεις στην ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου μπορούν να κατασκευάσουν τα συγκεκριμένα μηχανήματα, δίνοντας λύσεις στην ανεργία, παρά να στέλνει τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου στην Τουρκία, χώρα εκτός Ε.Ε.Kνωσσός «Μade in Turkey»! Τι έκανε η κυβέρνηση στον διασημότερο αρχαιολογικό χώρο της Κρήτης... Kνωσσός «Μade in Turkey»! Τι έκανε η κυβέρνηση στον διασημότερο αρχαιολογικό χώρο της Κρήτης... Kνωσσός «Μade in Turkey»! Τι έκανε η κυβέρνηση στον διασημότερο αρχαιολογικό χώρο της Κρήτης...

cretalive.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares