Τετάρτη , 28 Σεπτεμβρίου 2022

Justin Bieber: Αποκάλυψε ότι πάσχει από αυτήν την ασθένεια…

Ο Καναδός τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Instagram ότι πάσχει από μια ασθένεια…

Ο Justin Bieber είπε πως “πρόσφατα μου διέγνωσαν τη νόσο του Λάιμ και επιπλέον είχα μια σοβαρή περίπτωση χρόνιας μονοπυρήνωσης που επηρεάζουν το δέρμα μου, την νευρική λειτουργία, την ενέργειά μου και εν γένει την υγεία μου”,

Ο 25χρονος, ο οποίος έχει 124 εκατομμύρια “ακολούθους”, απάντησε έτσι στην κριτική που είχε δεχθεί για την φυσική του κατάσταση.

Ο Justin Bieber σημείωσε ότι γνωρίζει για τις εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με ναρκωτικά, μετά την κυκλοφορία φωτογραφιών του στις οποίες δεν φαινόταν καλά και είχε εξάνθημα.

Ντοκιμαντέρ για την ζωή του

Περαιτέρω διευκρινίσεις για την κατάσταση της υγείας του θα δοθούν με μια σειρά ντοκιμαντέρ για την ζωή του που προβλέπει να αναρτήσει ο ίδιος στο YouTube προσεχώς, πρόσθεσε.

Ο νεαρός τραγουδιστής είναι πανταχού παρόν στην πλατφόρμα αυτή. Ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που ξεπέρασε τις 10 δισεκατομμύρια προβολές στο Vevo, μουσικό κανάλι στο YouTube. Ο Justin Bieber έχει επίσης πολύ μεγάλη παρουσία στο Twitter, στο οποίο είναι μια από τις διασημότητες με τους περισσότερους “ακολούθους” (107 εκατομμύρια), ωστόσο έπεται του Μπαράκ Ομπάμα που “ακολουθείται” από 111 εκατομμύρια.

Ο καλλιτέχνης αποκάλυψε στις 4 Ιανουαρίου το καινούργιο τραγούδι του “Yummy”, το οποίο έχει ήδη περισσότερες από 30 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ, που του απέφερε… πολλά κέρδη.

Τι είναι η νόσος του Λάιμ

Η νόσος του Λάιμ μεταδίδεται με το τσίμπημα τσιμπουριών που έχουν μολυνθεί από το βακτήριο της βορρέλιας. Μολονότι η εκδήλωση των συμπτωμάτων μπορεί να περιοριστεί σε ένα χαρακτηριστικό ερύθημα γύρω από την περιοχή του δήγματος από το έντομο, σε ορισμένες περιπτώσεις προκαλεί σοβαρά και επώδυνα προβλήματα, κυρίως νευρολογικά, μυϊκά και στις αρθρώσεις.

“Ήταν κανά δυο δύσκολα χρόνια, αλλά η λήψη της σωστής θεραπείας για την αντιμετώπιση αυτής της ανίατης ασθένειας θα βοηθήσει και θα επιστρέψω καλύτερα από ποτέ”, διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του ο Justin Bieber.

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares