Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

John Bolton: «Ο Β.Πούτιν πρέπει να δολοφονηθεί» – Tulsi Gabbard: «Ο Μπάιντεν μας οδηγεί σε πυρηνικό πόλεμο»

Ο πλανήτης διατρέχει σοβαρό κίνδυνο

Αποκαλύπτεται ο βασικός στόχος των Αμερικανών με τον πόλεμο στην Ουκρανία ο οποίος είναι η ανατροπή του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν είτε «μέσω αλλαγής καθεστώτος» είτε «μέσω δολοφονίας» όπως παραδέχτηκε δημοσίως ο πρώην Αμερικανός Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας John Bolton.

Eίπε μάλιστα πως ο Β.Πούτιν αλλά και όλη η ρωσική κυβέρνηση αποτελούν «νόμιμους στρατιωτικούς στόχους» για τις ΗΠΑ!

Στην ουσία άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» καθώς με το ίδιο σκεπτικό και η αμερικανική κυβέρνηση και ο Τ.Μπάιντεν θα μπορούν να θεωρηθούν αντιστοίχως ως «στρατιωτικοί στόχοι» από την Μόσχα.

Ο John Bolton υπήρξε ΣΕΑ του πρώην Αμερικανού προέδρου Ν.Τραμπ . Μάλιστα ο Ν.Τραμπ έχει κάκιστη γνώμη για αυτόν και τον είχε αποπέμψει κατά την διάρκεια της προεδρίας του.

Μάλιστα ο Ν.Τραμπ του είχε ανακοινώσει τότε πως «οι υπηρεσίες σου δεν μας χρειάζονται πλέον».

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο συγκεκριμένος έκανε ότι μπορούσε (με δική του παραδοχή και ομολογία) για να αποφύγει να πάει στον πόλεμο του Βιετνάμ το 1969 αν και ο κλήρος του είχε τραβηχτεί (τότε υπηρετούσαν στον πόλεμο του Βιετνάμ κληρωτοί και από κάθε ημερομηνία γέννησης τραβιόντουσαν λαχνοί με νούμερα που αντιστοιχούσαν σε ένα όνομα Αμερικανού πολίτη).

Κάτι που τελικά κατάφερε εντάσσοντας τον εαυτό του στην Εθνοφρουρά του Μέριλαντ, γιατί όπως είχε πει «Δεν ήθελε να πεθάνει στο Βιετνάμ».

https://twitter.com/i/status/1580935474885332992

H πρώην Αντιπρόσωπος των Δημοκρατικών στο Κογκρέσο και πλέον ανεξάρτητη πολιτικός Tulsi Gabbard όχι μόνο επέκρινε την κυβέρνηση Μπάιντεν, αλλά την κατηγόρησε ότι «μας οδηγεί σε έναν πυρηνικό πόλεμο με την Ρωσία» και πρόσθεσε ότι «ο πραγματικός στόχος του Μπάιντεν είνι η καταστροφή του ρωσικού κράτους»!

https://twitter.com/i/status/1581098185753100289

Ο πλανήτης ζει πολύ επικίνδυνες εποχές και κάποιοι στις ΗΠΑ δείχνουν να μην έχουν καταλάβει ότι η Ρωσία διαθέτει ισοδύναμο πυρηνικό οπλοστάσιο με το αμερικανικό, ίσως και ελαφρώς ανώτερο.

Αν ανοίξουν οι «πύλες της Κολάσεως» όλοι θα χάσουν και οι «νικητές» θα κυβερνήσουν πάνω σε στάχτες…

pronews.gr

Shares