Σάββατο , 19 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Ήταν παντρεμένη μαζί του 70 χρόνια – Όταν έμαθε την ταυτότητά του ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕ…

Ήταν παντρεμένη μαζί του 70 χρόνια – Όταν έμαθε την ταυτότητά του ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕ...

Ο θυμόσοφος λαός λέει ότι δεν πρέπει να βάζεις για κανέναν το χέρι σου στη φωτιά και η περίπτωση της Όντρει Φίλιπς επιβεβαιώνει τη ρήση.

 

Η 85χρονη μετά από 70 ολόκληρα χρόνια γάμου έμαθε την αλήθεια για το σύζυγό της και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, αφού αποδείχτηκε ότι τόσα χρόνια ήταν παντρεμένη με κάποιον που δεν γνώριζε την πραγματική του ταυτότητα.

Η αλήθεια ήρθε στο φως λίγο καιρό μετά τον θάνατο του, κατά τύχη!

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail, όλα ξεκίνησαν από ένα τυπικό καθάρισμα στα συρτάρια του εκλιπόντα συζύγου της.

Η 85χρονη από το Γουάιλσιρ της Βρετανίας κοιτούσε τα προσωπικά έγγραφα του εκλιπόντα, όταν ανάμεσα σε σημειώσεις, πιστοποιητικά και έγγραφα ανακάλυψε πως ο άνθρωπος με τον οποίον είχε ζήσει σχεδόν όλη της ζωή, ήταν ταυτόχρονα και κάποιος άλλος!

Δείτε ποια ήταν η πραγματική του ταυτότητα:

Η 85χρονη μετά από 70 ολόκληρα χρόνια γάμου έμαθε την αλήθεια για το σύζυγό της και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, αφού αποδείχτηκε ότι τόσα χρόνια ήταν παντρεμένη με κάποιον που δεν γνώριζε την πραγματική του ταυτότητα.Η αλήθεια ήρθε στο φως λίγο καιρό μετά τον θάνατο του, κατά τύχηΚι ενώ χάζευε προσωπικά του έγγραφα, ξαφνικά ανακάλυψε την πραγματική ταυτότητα του άνδρα της.

Σύμφωνα με όσα είδε στα έγγραφα, ο Γκλίντορ, που απεβίωσε από Πάρκινσον σε ηλικία 85 ετών, δεν ήταν ο φιλήσυχος πολιτικός μηχανικός και οικογενειάρχης που πίστευαν όλοι.

Στρατολογημένος  στην ΜΙ5  από όταν ακόμη ήταν 13 ετών, ο Γκλίντορ είχε αναπτύξει σπουδαία κατασκοπική δράση κατά των ναζί,  έχοντας συμμετάσχει σε πλήθος μυστικών αποστολών στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Κανείς δεν γνώριζε για την διπλή ζωή του εκτός από τον πατέρα του. Ούτε καν η γυναίκα με την οποία είχε αποκτήσει παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα! «Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω αυτό που διάβασα, πώς είναι δυνατόν να μην μου είχε πει τίποτα ποτέ; διερωτήθηκε η 85χρονη χήρα του, μιλώντας στην Daily Mail ενώ πρόσθεσε πως ο χαρακτήρας του συζύγου της ήταν τόσο εξωστρεφής, που θα ορκιζόταν πως δεν ήταν καν σε θέση να κρατά μυστικά.

 

newsbeat

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares