Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ιταλία: «Εφικτή η επανέναρξη της Serie A στις 31 Μαΐου»…

Εφικτό δείχνει επί του παρόντος η επανέναρξη του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ιταλίας, Serie A στις 31 Μαΐου…

Ο πρωθυπουργός, Τζουζέπε Κόντε ανακοίνωσε χθες πως τα περιοριστικά μέτρα λόγω κορωνοϊού παρατείνονται ως τις 3 Μαΐου, με τον αριθμό των θανάτων στη χώρα περνά σαφή ύφεση. Ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Ρώμης «La Repubblica», η επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι εφικτό να γίνει στις 31 Μαΐου.

Οι ομάδες της Serie A, αναμένεται στη τηλεδιάσκεψη την οποία θα πραγματοποιήσουν στις 21 Απριλίου να συζητήσουν για τις πιθανές ημερομηνίες που θα μπορέσουν να επιστρέψουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Οπως αναφέρει το μέσο της ιταλικής πρωτεύουσας, οι ποδοσφαιριστών των συλλόγων θα μπορούν να προπονηθούν και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς στις 4 Μαΐου.

Το σενάριο που επικαλείται η «La Repubblica» αναφέρει διεξαγωγή αγώνων κάθε τρεις ημέρες, προκειμένου το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου ή έστω στις αρχές του Αυγούστου. Ως εκ τούτου, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία για ξεκούραση περίπου ενός μήνα, μέχρι την εκκίνηση της νέας αγωνιστικής σεζόν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι αναμετρήσεις να γίνουν δίχως κόσμο στις εξέδρες.

Πηγή: iefimerida.gr

Shares