Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Ιταλία – Αγγλία: Ο Κέιν το τελευταίο μεγάλο εμπόδιο για τον Κιελίνι

Ιταλία - Αγγλία: Ο Κέιν το τελευταίο μεγάλο εμπόδιο για τον Κιελίνι

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι έχει σηκώσει στις πλάτες του την Ιταλία αντιμετωπίζοντας μεγάλους επιθετικούς και ο Κέιν της Αγγλίας είναι το τελευταίο του εμπόδιο.


Η Ιταλία έχει κερδίσει πολλούς φίλους σε αυτό το Euro 2020 και τώρα θέλει να ολοκληρώσει τη σπουδαία πορεία της κατακτώντας το τρόπαιο στο Γουέμπλεϊ κόντρα στην Αγγλία (11/7, 22:00). Βάση της ομάδας του Ρομπέρτο Μαντσίνι και σε αυτή τη διοργάνωση είναι η άμυνα της.

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της εθνικής ομάδας της Ιταλίας. Εκτός από σπουδαίος στόπερ είναι και μία πολύ μεγάλη προσωπικότητα. Τον Κιελίνι και την παρέα του τους περιμένει μία δύσκολη αποστολή στο Γουέμπλεϊ απέναντι στην Αγγλία.

Σε αυτό το Euro ο Κιελίνι έχει συναντήσει πολλά εμπόδια και έχει καταφέρει να τα ξεπεράσει με επιτυχία σηκώνοντας στις πλάτες του την εθνική ομάδα της πατρίδας του. Μέχρι τώρα έχει αντιμετωπίσει τον Λουκάκου και τον Μοράτα τους οποίους κατάφερε να τους αφήσει εκτός και τώρα είναι η σειρά ακόμη ενός σπουδαίου επιθετικού.

Ο λόγος για τον Χάρι Κέιν, ο οποίος έχει πάρει από το χέρι την Αγγλία και την έχει οδηγήσει στον τελικό της διοργάνωσης. Για τον Κιελίνι αυτό είναι το τελευταίο μεγάλο εμπόδιο και φιλοδοξεί να το ξεπεράσει και να πάρει στη Ρώμη το τρόπαιο.

Πηγή: fosonline.gr

Shares